Skip to main content

Horia Brenciu, oficial prezentator la Uniplay Show, noul bingo de la Antena 1

 
Horia Brenciu, oficial prezentator la Uniplay Show, noul bingo de la Antena 1

Fără Cruduţa, fără Mitoşeru, fără Ţociu şi Palade. Horia Brenciu, juratul show-ului X Factor, va prezenta din 25 decembrie Uniplay Show, noul bingo al Antenei 1, care din acest sezon va fi difuzat în prime-time şi care va avea şi o componentă importantă de divertisment.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată începând cu ziua de Crăciun, în fiecare duminică, de la ora 20.00.

VIDEO. Horia Brenciu, în prima emisiune Robingo, din 1993

Horia Brenciu: „De-a lungul anilor am participat la tot felul de formate, am trăit tot felul de experienţe TV. Toate au avut un singur scop: bucuria oamenilor, a telespectatorilor. Pe 25 decembrie voi fi amfitrionul unui spectacol care se doreşte plin de surprize. Fie ca e vorba de muzica, de jocuri, de distracţie, Uniplay Show isi propune sa facă mulţi romani fericiti! Dincolo de vedetele invitate in spectacol, voi beneficia de cea mai nebuna gaşca de muzicieni: orchestra mea! Am emoţii, ca de obicei. Aşa mi se întâmpla de fiecare data cand încep un proiect. La asta se adaugă si emoţiile din prima seara de Craciun, atunci cand vom debuta pe sticla.”

Uniplay Show va fi o combinaţie între un show de divertisment şi o emisiune tip bingo. Partea de divertisment va avea probe precum Lip Synk Battle, concurs de replici celebre, karaoke pentru afoni, quizz-uri cu întrebări amuzante sau show-uri de impovizaţie.

Reamintim că Uniplay Show este „urmaşul” Superbingo Metropolis care a fost la Antena 1 până în primăvară, avându-i ca prezentatori pe Ţociu, Palade, Mihai Mitoşeru şi pe Daniela Crudu, asistentă.

Emisiunea are un alt nume, dar acţionarul este acelaşi ca şi la fostul SuperBingo Metropolis (întrerupt în primăvară) şi la cel de acum patru ani (întrerupt în 2012 din cauza unor probleme cu Ministerul Finanţelor), fapt anunţat în premieră de Paginademedia.ro, încă din luna octombrie.
Emisiunea este produsă de Monte Calm Group, cea care a înregistrat în luna iulie a acestui an mai multe mărci la OSIM, printre care Uniplay Show, Uniplay Live, Uniplay Gaming, Uniplay Bingo, Uniplay Keno, Uniplay Games.
Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, Monte Calm Group este o companie lansata în 2014, în Bistriţa, care anul trecut a avut pierderi de 4,5 milioane de lei.
Compania îi are acţionari pe Chifa Radu (95%) şi pe Plaian Cozma (5%).
Acelaşi Chifa Radu este acţionar şi în Metropolis Bets SRL, firma care până în primăvara acestui an a organizat Superbingo Metropolis. În urmă cu patru ani, Superbingo era organizat pe o altă firmă, deţinută tot de Chifa, dar care a pierdut la vremea respectivă licenţa din cauza unor probleme cu finanţele.

GALERIE FOTO. Horia Brenciu, imagini de acum 23 de ani

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Giuiu Ion Giuiu Ion
    Cum se pot cumpăra bilete online.
  • Media de pagină Media de pagină
    Un show extraordinar... Oare Brenciu știe că de 2 luni jumătate angajații Uniplay nu si-au luat banii si demisioneaza în lant si merg la ITM, apoi la tribunal? Dacă nu știe, să se intereseze. Mai acceptă el oare să prezinte emisiunea știind că salariile acestora s-au dus pe avansul lui ca prezentator al acestei tepe naționale?
  • mile mile
    e bine , sa le ia banii, oricum din castig va merge ceva si la antena
  • marian marian
    Daca pro baga Las Fierbinti e vai si amar de ei pro va strga bingoooooooo
  • mircea mircea
    bing, Brenciu e orice numai plictisitor nu.
  • Iuli Iuli
    @Johnno, din moment ce Super Bingo nu se descurca, astfel incat Antena 1 a inchis emisiunea, ma astept la audiente mici, foarte mici. Sa nu uitam ca iUmor - o emisiune de forta a Antenei a fost batuta duminica trecuta de o reredifuzare ProTV. Nu ma astept ca emisiunea Uniplay sa faca audienta, cred ca o sa fie batuta de Schimb de mame, iar peste o saptamana de la lansare sa fie mutata de la 17.
  • Johnno Johnno
    @Iuli Calmeaza-te, omule. Nici nu ai vazut o editie. Asteptati si comentati dupa... Multi "experti" pe aici, altii chiar isi pun numele astfel...
  • Iuli Iuli
    Prime-time? Deci sefii Antena 1 vor neaparat sa pice si pe 3 pe comercial, dupa ProTV si Kanal D. Sa-si dea demisia!
  • bing bing
    brenciu e un mare expirat, un plictisitor vai de capul lor cu bingo-ul lor cu tot
    #fi-mi-ar scarba de cei care creaza programe la antene
  • Ionut Ionut
    fără Țociu și Palade nu au niciun haz si niciun interes doar pentru cine joaca si fani antenei
  • mile mile
    dar la ce sa te uiti adi duminica , altii nu fac nimic
  • marian marian
    Mare scofala e un nimeni un m..........ci se crede vedeta , dupa ce pro la scos din anonimat a fugit la ,,,,,,,,,,,,, aceste emisiuni sunt pentru prosti
  • Adi Adi
    Nu ar trebuie sa ne uitem la astfel de emisiuni.

    https://fanaca.wordpress.com/2016/12/08/tanar-26-de-ani-educat-la-universitate-de-top-din-europa-votez-pnl/

Trimite un comentariu

sus