Skip to main content

Horia Brenciu, oficial prezentator la Uniplay Show, noul bingo de la Antena 1

 
Horia Brenciu, oficial prezentator la Uniplay Show, noul bingo de la Antena 1

Fără Cruduța, fără Mitoșeru, fără Țociu și Palade. Horia Brenciu, juratul show-ului X Factor, va prezenta din 25 decembrie Uniplay Show, noul bingo al Antenei 1, care din acest sezon va fi difuzat în prime-time și care va avea și o componentă importantă de divertisment.  

Emisiunea va fi difuzată începând cu ziua de Crăciun, în fiecare duminică, de la ora 20.00. 

VIDEO. Horia Brenciu, în prima emisiune Robingo, din 1993

Publicitate

Horia Brenciu: „De-a lungul anilor am participat la tot felul de formate, am trăit tot felul de experiențe TV. Toate au avut un singur scop: bucuria oamenilor, a telespectatorilor. Pe 25 decembrie voi fi amfitrionul unui spectacol care se dorește plin de surprize. Fie ca e vorba de muzica, de jocuri, de distracție, Uniplay Show isi propune sa facă mulți romani fericiti! Dincolo de vedetele invitate in spectacol, voi beneficia de cea mai nebuna gașca de muzicieni: orchestra mea! Am emoții, ca de obicei. Așa mi se întâmpla de fiecare data cand încep un proiect. La asta se adaugă si emoțiile din prima seara de Craciun, atunci cand vom debuta pe sticla.”

Uniplay Show va fi o combinație între un show de divertisment și o emisiune tip bingo. Partea de divertisment va avea probe precum Lip Synk Battle, concurs de replici celebre, karaoke pentru afoni, quizz-uri cu întrebări amuzante sau show-uri de impovizație. 

Reamintim că Uniplay Show este „urmașul” Superbingo Metropolis care a fost la Antena 1 până în primăvară, avându-i ca prezentatori pe Țociu, Palade, Mihai Mitoșeru și pe Daniela Crudu, asistentă. 

Emisiunea are un alt nume, dar acționarul este același ca și la fostul SuperBingo Metropolis (întrerupt în primăvară) și la cel de acum patru ani (întrerupt în 2012 din cauza unor probleme cu Ministerul Finanțelor), fapt anunțat în premieră de Paginademedia.ro, încă din luna octombrie.
Emisiunea este produsă de Monte Calm Group, cea care a înregistrat în luna iulie a acestui an mai multe mărci la OSIM, printre care Uniplay Show, Uniplay Live, Uniplay Gaming, Uniplay Bingo, Uniplay Keno, Uniplay Games.
Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Monte Calm Group este o companie lansata în 2014, în Bistrița, care anul trecut a avut pierderi de 4,5 milioane de lei. 
Compania îi are acționari pe Chifa Radu (95%) și pe Plaian Cozma (5%).
Același Chifa Radu este acționar și în Metropolis Bets SRL, firma care până în primăvara acestui an a organizat Superbingo Metropolis. În urmă cu patru ani, Superbingo era organizat pe o altă firmă, deținută tot de Chifa, dar care a pierdut la vremea respectivă licența din cauza unor probleme cu finanțele.

GALERIE FOTO. Horia Brenciu, imagini de acum 23 de ani

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Un show extraordinar... Oare Brenciu știe că de 2 luni jumătate angajații Uniplay nu si-au luat banii si demisioneaza în lant si merg la ITM, apoi la tribunal? Dacă nu știe, să se intereseze. Mai acceptă el oare să prezinte emisiunea știind că salariile acestora s-au dus pe avansul lui ca prezentator al acestei tepe naționale?
 • @Johnno, din moment ce Super Bingo nu se descurca, astfel incat Antena 1 a inchis emisiunea, ma astept la audiente mici, foarte mici. Sa nu uitam ca iUmor - o emisiune de forta a Antenei a fost batuta duminica trecuta de o reredifuzare ProTV. Nu ma astept ca emisiunea Uniplay sa faca audienta, cred ca o sa fie batuta de Schimb de mame, iar peste o saptamana de la lansare sa fie mutata de la 17.
 • @Iuli Calmeaza-te, omule. Nici nu ai vazut o editie. Asteptati si comentati dupa... Multi "experti" pe aici, altii chiar isi pun numele astfel...
 • Prime-time? Deci sefii Antena 1 vor neaparat sa pice si pe 3 pe comercial, dupa ProTV si Kanal D. Sa-si dea demisia!
 • brenciu e un mare expirat, un plictisitor vai de capul lor cu bingo-ul lor cu tot
  #fi-mi-ar scarba de cei care creaza programe la antene
 • Mare scofala e un nimeni un m..........ci se crede vedeta , dupa ce pro la scos din anonimat a fugit la ,,,,,,,,,,,,, aceste emisiuni sunt pentru prosti
 • Nu ar trebuie sa ne uitem la astfel de emisiuni.

  https://fanaca.wordpress.com/2016/12/08/tanar-26-de-ani-educat-la-universitate-de-top-din-europa-votez-pnl/

Trimite un comentariu