Skip to main content

(P) Privesc.eu, ofertă specială: 1,99 euro pe lună. Transmisii Live şi o arhivă de 23.000 de ore pentru posturi TV, publicaţii online şi nu numai. Istoria portalului

 
(P) Privesc.eu, ofertă specială: 1,99 euro pe lună. Transmisii Live şi o arhivă de 23.000 de ore pentru posturi TV, publicaţii online şi nu numai. Istoria portalului

(P) Ofertă specială de abonament pentru platforma de transmisiuni video Live Privesc.Eu: doar 1,99 euro pe lună, faţă de 4,99 euro în mod obişnuit.

Publicitate

Promoţia de 1,99 euro pe lună este valabilă pentru un abonament încheiat pe o perioadă de 12 luni şi este deschisă tuturor celor interesaţi de conţinut video: posturi TV locale (care nu au acces la evenimentele centrale), televiziuni naţionale, agenţii de ştiri, publisheri online, dar şi persoane fizice.

Ce oferă Privesc.eu:

Transmisiuni în direct de la evenimente din domenii diverse:

-Zeci de ore de transmisiuni video (sunt zile cu peste 70 de ore de Live)
-prioritare sunt informaţiile care ţin de activitatea Parlamentului, Senatului, Guvernului şi a altor autorităţi publice centrale şi locale.
-transmisiuni de la evenimente din domeniile economic, monden, sportive, concerte.
-Posibilitatea de a difuza imagini 360 grade.

- Toate intervenţiile preşedintelui României au şi transcriere ataşată. La solicitarea abonatului, se pot livra şi transcrierile altor evenimente.

OFERTĂ SPECIALĂ: Abonament de 1,99 pe lună la Privesc.eu, AICI

Abonaţii primesc acces la arhiva Privesc.eu, adică:

-aproximativ 27.000 de evenimente
-23.000 de ore de video în format FullHD şi4K
-100 Terrabytes de informaţie

Montaj direct pe site

Funcţia CITAT. Un instrument util pentru abonaţi: ei pot selecta dintr-o înregistrare minutele care îi interesează (prin cut/paste direct pe Privesc.eu) şi pot folosi apoi, cu embed, fragmentul respectiv, pe site-uri sau pe Facebook.

Durata fragmentului este limitată la cel mult cinci minute.

Privesc.eu foloseşte serviciul Azure al companiei Microsoft, ceea ce asigură stabilitatea reţelei în cazul evenimentelor cu mulţi vizitatori simultan.

“Situaţii cu 25-30.000 de conexiuni simultane se întâmplă zilnic, dar au fost şi evenimente pe care au intrat peste 100.000 de vizitatori în acelaşi timp”, spun oficialii Privesc.eu.

Istoria Privesc.eu. O platformă lansată pe un val de proteste

Privesc.eu a fost lansat în 2009 la Chişinău, pe valul protestelor post-electorale şi tentativele stângace a autorităţilor moldave de a limita accesul la informaţii de inters public.

Din 2011, Privesc.eu a intrat şi pe piaţa media din Romania.

În prezent, site-ul a ajuns la 18 milioane de afişări pe lună, iar pagina de Facebook numără 112.000 de fani.

“Anul 2016 a fost important pentru dezvoltarea Privesc.Eu în primul rând pentru faptul că serviciile de Live streaming pe internet s-au cristalizat adânc în activitatea zilnică atât a mass-media cât şi a consumatorilor privaţi. Azi nu cred că mai asimilăm pe deplin o informaţie dacă nu are şi partea de video incorporată”, spun reprezentanţii platformei.

OFERTĂ SPECIALĂ: Abonament de 1,99 pe lună la Privesc.eu, AICI

Facilităţile Privesc.Eu, cu explicaţii:

Autor: Advertorial publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrieș Andrieș
    Eu fac asta. Dacă ai fi mai atent ai și mai informat din prima sursă
  • Akim Akim
    Cei asta? sa platesc bani ca sa vad nasul tv si programul partidului PNL ? oare cine ar putea sa faca asa ceva?

Trimite un comentariu

sus