Skip to main content

PRESA DE AZI. România liberă: Planurile stelare ale căpitanului Liviu Dragnea

 
PRESA DE AZI. România liberă: Planurile stelare ale căpitanului Liviu Dragnea

Subiectele din presa de azi. Liviu Dragnea, promisiuni “lipsite de fundamentare financiară”, în România liberă. “Se întorc hingherii de maşini”, în Adevărul. Concubina lui Dan Condrea, în posesia unei părţi din averea şefului Hexi Pharma, în Evenimentul zilei.

Publicitate
  • România liberă: Planurile stelare ale căpitanului Liviu Dragnea”

“Promisiuni de 8.000.000.000 de euro. Deşi campania s-a terminat, liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a lansat în noi angajamente lipsite de de fundamentare financiară. Programul de guvernare anunţat şi asumat de Liviu Dragnea abundă în promisiuni care li se adresează tuturor categoriilor sociale - de la studenţi la pensionari, de la medici la agricultori”, scrie azi România Liberă.

  • Adevărul: „Se întorc hingherii de maşini”

Potrivit cotidianului, “maşinile parcate ilegal pot fi ridicate din nou începând de ieri, când a intrat în vigoare Hotărârea de Guvern care a modificat Regulamentul rutier. Până la a vedea efectiv maşini ridicate mai e nevoie de câţiva paşi, pe care trebuie să îi urmeze autorităţile locale.”

  • Evenimentul zilei: „Concubina a pus mâna pe o parte din averea lui Condrea. Procurorii i-au deblocat Ulianei Ochinciuc un cont de 200.000 de euro!”

“Cazul Hexi Pharma a revenit de câteva zile în actualitate, de când Augustin Lazăr, procurorul general al României, a declarat că până la sfârşitul anului sau la începutul anului 2017 va lua o decizie în ‘Dosarul dezinfectanţilor diluaţi’, unul din cele mai mari scandaluri din medicina românească”, conform Evz.

Gazeta Sporturilor: „Ars cu 40.000 de euro!”

“Şefii îl acuză oficial pe Şumi că a scandat contra Stelei, dar îl pedepsesc de fapt fiindcă şi-a ironizat patronul. Conducătorii Astrei şi-au amendat cu 25% din contract antrenorul care le-a adus titlul, Supercupa, calificarea în primăvara europeană şi vânzări de jucători de cinci milioane de euro”, potrivit GSP.

Libertatea: “Masă de Crăciun cu viză de la doctor”

Libertatea scrie azi că “Arşinel renunţă la porc, nu şi la palincă. Actorul a avut un an plin de necazuri cu sănătatea, aşa că va sărbători cu piftie de cocoş şi sarmale de curcan, dar ‘o palincă tot beau, iar o bucăţică de slănină tot mâncăm’, recunoaşte el.”

Click: “Boureanu s-a împăcat cu fiica de ziua lui”

“Ziua în care Cristian Boureanu a împlinit 44 de ani nu va fi uitată prea uşor. Nici de el, dar nici de unica sa fiică, cu care a făcut pace după trei luni în care nu şi-au vorbit, dar şi-au aruncat săgeţi usturătoare. Fostul politician a iertat-o pe adolescenta rebelă, care l-a dat pe mâna poliţiei”, conchide tabloidul.

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus