Skip to main content

REVELION 2017 LA TV. Ce programe au pregătit posturile TV de Anul Nou

 
REVELION 2017 LA TV. Ce programe au pregătit posturile TV de Anul Nou

Principalele posturi generaliste se întrec în programe de Anul Nou. Antena 1 continuă tradiția cu Dan Negru la „cârma” Revelionului pentru al 17-lea an consecutiv, în timp ce Pro TV mizează pe o ediție specială a Jocurilor de celebritate și pe filme. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă principalele programe ale televiziunilor, în ajun de Anul Nou: 

Pro TV, multe filme și ediții speciale Jocuri de celebritate și Ce spun românii. La miezul nopții, postul va difuza un concert Loredana, Sentimente. Pentru următoarele zile Pro TV a programat mai multe filme, printre care Ghost - Fantoma mea iubită, Matinal cu scandal, Ice Age 4, Furios și iute în viteza a 5-a (acțiune), Bunicul dezlănțuit (comedie), Gardienii galaxiei (aventură) și Ispita (thriller) sunt câteva dintre filmele programate de Pro TV pentru Anul Nou. Programul integral al zilelor de anul nou, AICI.

Antena 1 pariază pentru al 17-lea an consecutiv pe Dan Negru. Pe lângă spectacolul cu vedete, emisiunea va avea și tradiționalul moment cu măști. Davy Jones din “Pirații din Caraibe”, Durotan din “Warcraft”, Pălărierul din “Alice în Țara Minunilor”, Papi, regina trolilor, Popeye Marinarul, X Men și o mască pe papainoage - Bunul Uriaș din “Marele Uriaș Prietenos” sunt o parte dintre cele 11 măști care vor urca pe scena Revelionului Starurilor 2017 prezentat de Dan Negru. Detalii și galerie foto de la Revelionul Antenei 1, AICI

Kanal D a pregătit o parodie a emisiunii Bravo, ai stil, în care Bianca Drăgușanu și Mădălin Ionescu îi parodiază pe doi dintre jurații emisiunii.

Detalii despre programul de anul nou la Kanal D, AICI.

TVR 1. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel sunt amfitrionii Revelionului 2017 de la TVR 1, emisiune ce va debuta la postul public de la 20.30.

Cei doi actori se prezintă drept „soţii Ionescu”, doi dintre primii angajaţi TVR, chemaţi la ceas aniversar să-şi amintească de începuturile televiziunii şi de momentele de aur ale existenţei acesteia. Petrecerea începe la ora 20.30, în noaptea ce marchează cei 60 de ani împliniţi de TVR.

Detalii despre programul de anul nou de la Kanal D, AICI

Antena 3 trece în noul an cu filme. De la 23.00, postul de știri al Intact a programat, de la 23.00, filmul Secretul lui Bachus, o comedie românească din 1984, regizată de Geo Saizescu după scenariul lui Titus Popovici. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Emil Hossu, Ștefan Mihăilescu-Brăila, Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Sebastian Papaiani și Jean Constantin.

De la ora 1.00, Antena 3 va difuza Secretul lui Nemesis, un film produs în 1987, regizat de Geo Saizescu, avându-i în rolurile principale pe Gheorghe Dinică, Carmen Galin, Emil Hossu, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Stela Popescu, Rodica Popescu-Bitănescu, Cornel Gîrbea, Vladimir Găitan și Dumitru Rucăreanu.

Citește și: 

PROGRAME REVELION la Pro TV: Filme și ediții speciale Ce spun românii și Jocuri de celebritate

FOTO. Revelionul la Antena 1, cu Dan Negru și Chef de râs

PROGRAME REVELION 2017 la Kanal D. Parodie după emisiunea Bravo, ai stil, în noaptea dintre ani

PROGRAME REVELION 2017 la TVR 1: Emisiune de divertisment cu Stela și Arșinel 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • ce saltaret e ala, zici ca are FICAT nou ! *** *** Acum serios, cine s-a uitat la Antena 1,3 de Revelion trebuie sa caute un doctor, e de transplant
 • Iesiti din casa oameni buni nu mai stati lipiti de televizor , vreti si ...... si cu sufletul in rai .
  Macar trecerea dintre ani sa o faceti in compania unor persoane .
  La multi ani va doresc.
 • mile:
  Noroc ca esti tu umplutura antenelor.
  La TVR e tare mare inertia angajatilor sa caute in arhiva alte selectiuni din programele de divertisment, realizate de-a lungul anilor. Fireste, vor da vina pe legea privind drepturile de autor.
  Irina Radu & Co ar merita sa-si aminteasca un adevar simplu: Dumnezeu iti da, dar, nu iti baga si in traista!...
 • Alo, TVR-ul, mai muncim si noi sau ce *** facem? Cum e posibil sa ai 3000 de oameni si sa traiesti din emisiuni expirate, vechi de 30-40 de ani? *** de nostalgie... jumate din platitorii de taxe din Romania sunt mai tineri decat mizeriile voastre comuniste si mictioneaza cu spor pe vechiturile voastre...
 • Nici macar foc de artificii transmise la miezul noptii..scapa ieftin cu filme si concerte inregistrate. TVR "ajutor"..emisiunile de revelion din anii anterior 89.. .

Trimite un comentariu