Skip to main content

SHARED NEWS. Două cutremure, zeci de mii de reacţii. Refuzul lui Iohannis de a o numi premier pe Sevil Shhaideh şi seismul de ieri, distribuite intens

 
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Două cutremure au avut loc ieri, urmate de zeci de mii de reacţii pe reţelele sociale. Primul cutremur, unul politic, declanşat de refuzul preşedintelui de a o numi pe Sevil Shhaideh pentru fotoliul de premier al României. Al doilea, la propriu, cu o magnitudine de 5.3 grade pe scara Richter, în Vrancea.

Publicitate

Primele două articole din topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri tratează cele două evenimente. Ambele, pe Digi24.ro. Primul, decizia preşedintelui Iohannis în privinţa prim-ministrului. Al doilea, despre seismul de azi noapte. Împreună au adunat aproape 22.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook.

Două articole despre Dacian Cioloş şi unul despre moartea cântăreţului George Michael completează topul celor mai distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri.

Materialul publicat ieri pe site-ul Digi24.ro, cu titlul “Iohannis nu o acceptă pe Sevil Shhaideh ca premier. PSD nu exclude suspendarea”, este primul în top, adunând peste 14.500 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea PSD-ALDE de premier, în persoana lui Sevil Shhaideh şi a cerut celor două partide să facă altă propunere. În replică, Liviu Dragnea a spus că, dacă PSD şi ALDE ajung la concluzia că se impune suspendarea preşedintelui, nu va avea „nicio ezitare”.

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe site-urile de ştiri au intrat materiale de pe Digi24.ro, HotNews.ro, Adevarul.ro şi Romanialibera.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole de pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Iohannis nu o acceptă pe Sevil Shhaideh ca premier. PSD nu exclude suspendarea”

– 14.571 likes & shares;

2. Digi24.ro, “Cel mai puternic cutremur din acest an din România s-a produs în această noapte”

- 7.387 likes & shares;

3. Hotnews.ro, “Dacian Ciolos: Va multumesc tuturor pentru speranta si cele cateva certitudini pe care le-am impartasit impreuna de la ultimul Craciun si pana azi”, de Alina Neagu

- 4.537 likes & shares;

4. Adevarul.ro, “Cântăreţul George Michael a murit la vârsta de 53 de ani. Cauza probabilă: insuficienţă cardiac”, de Alexandra Constanda

– 3.815 likes & shares;

5. Romanialibera.ro, “În 13 luni de guvernare, s-au recuperat patru miliarde de euro pierdute de Ponta. Guvernul Cioloş a crescut cu 20% rata absorbţiei fondurilor europene”, de Adrian Bărbulescu

- 3.188 likes & shares.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GIM GIM
    Iata un mesaj pentru urmasii partidului comunist! (PSD)

    Iata un mesaj pentru urmasii partidului comunist,
    Care au pacalit, cum stim, poporul cu televizorul,
    Si azi, nu recunosc, ca si-au batut joc fara rost,
    De un popor, avertizat din timp, de el, regizorul!

    P.S. Cum am putut crede, timp de 27 de ani, ca oamenii inteligenti sant numai cei din PCR (PSD), astazi cu noua denumire: partidul penalilor?

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1358561210844798&set=a.206347392732858.54575.100000727956002&type=3&theater
  • GIM GIM
    Daca alegerile au fost castigate, chiar de catre "partidul penalilor", atunci ce garantie pot avea romanii in alesul acestui partid, ca viitor premier, interesat de stoparea coruptiei si a saraciei?

    Ne-a trebuit aproape 27 de ani,
    Ca sa intelegem; PSD e in picaj,
    Fiindca a mers cu pile si bani,
    Cu moda: plagiate, SRI si santaj.

    https://www.facebook.com/CloacaPolitica2/photos/a.305252552914008.62049.305241682915095/972565732849350/?type=3&theater

    P.S. Oare, presedintele Romaniei credeti ca va accepta extinderea coruptiei, tocmai datorita politicienilor, care sunt promovati prin tot felul de criterii?

Trimite un comentariu

sus