Skip to main content

VIDEO. Cine a furat startul rezultatelor. Două posturi de știri, cu secunde bune înaintea celorlalți

 

VIDEO. Au intrat posturile de știri cu rezultatele exit-poll-urilor la 21.00 fix? Ca în fiecare an, a existat cineva care a furat startul. Despre cine este vorba?

Cu câteva secunde înainte de estimări, numărătoarea inversă arăta 19 secunde rămase la Antena 3, 13 la Digi 24 și 23 de secunde la B 1 TV.

La România TV, ceasul a fost mai rapid: erau deja la 10 secunde. Și Realitatea TV a luat puțin din start: a dat datele la 20.59.

Postul controlat de Sebastian Ghiță a ciupit câteva secunde și a difuzat estimările Sociopol pe post înaintea Digi 24, Antena 3 și B1 TV. Când România TV a afișat rezultatele, la Digi 24 mai erau cinci secunde, iar Antena 3 mai avea 11 secunde până la difuzarea Exit-Poll-ului.

Realitatea TV nu a mai așteptat ora 21.00. 

VIDEO. Cum au intrat cu rezultatele România TV, Digi 24, Antena 3 și B1 TV.

FOTO. Posturile TV la ora 21.00. Antena 1 a intrat cu grafică specială în noul studio al Observatorului

Publicitate

Minutele premergătoare: titluri bombastice care să întrețină dramatismul

Televiziunile de știri au aruncat titluri bombastice, pentru a întreține dramatismul, în ultima oră până la difuzarea primelor exit-poll-uri. 

„Ce partid ar da totul pentru un procent în plus”, scria B1 TV „Rezultate fabuloase la exit-poll”, anunța Antena 3, în timp ce România TV a pus pe burtieră patru partide fără a menționa cifrele. Burtiera: "Surpriză uriașă"

FOTO. Posturile TV înainte de ora 21.00

VIDEO. Posturile TV înainte de Exit-Poll

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Costi, dacă la Realitatea TV apare pe ecran ora 20.59 iar jos sunt cifrele exit poll nu este vorba de nici un decalaj...si decalaj poate fi în plus, dar nu în minus...când vine vorba de timp.
  • Eu cred că românii au votat în număr atât de mare PSD-ul de teamă că instituțiile statului, oricare ar fi acestea, vor falsifica DIN NOU rezultatul votului, așa cum s-a întâmplat cu nemernicul Băsescu, care nu a câștigat niciodată cinstit alegerile (bine, doar prima oară!). În al doilea rând, ura, abuzurile și prigoana împotriva tuturor pesediștilor a îndârjit populația! În al treilea rând, liberalii au fost cel mai eficient agent electoral al PSD-ului, pentru că nu au făcut decât să-și exprime ura viscerală, pe de o parte, și adulația bolnăvicioasă pentru ciupit!
  • a bagata degeaba bani Ghita in Romania TV. Audientele nu l-au bagat in Parlament. Se anunta concedieri la greu ca nu-l mai ajuta cu nimic. Sa vedem acum unde vor lucra cei care au aruncat minciuni seara de seara pt seful lor iubit !
  • Nu uitati ca depinde si de modul de preluare a posturilor. Apare un decalaj la transmisia prin satelit. De exemplu: postul transmite catre satelit, de la satelit ajunge la operatorul de cablu, de la operatorul de cablu iar la satelit, de la satelit la telespectator. Daca acelasi canal este preluat direct prin fibra optica de catre cablist si redifuzat prin cablu, telespectatorul vede mult mai repede ceea ce a difuzat acel canal. ;)

Trimite un comentariu