Skip to main content

TOP VIDEO pe YouTube în 2016: Reclama Eti Puf, vloggerul Ilie lingând un cactus, o parodie Kiss FM şi două momente din emisiuni ale Antenei 1

 
TOP VIDEO pe YouTube în 2016: Reclama Eti Puf, vloggerul Ilie lingând un cactus, o parodie Kiss FM şi două momente din emisiuni ale Antenei 1

VIDEO. Ce clipuri româneşti au atras cele mai multe afişări în 2016. Google a întocmit un top al celor mai virale filmuleţe „made” in România. Reclama Eti Puf, faimoasa postare cu vloggerul Ilie lingând un cactus, o parodie Kiss FM şi două momente din emisiuni ale Antenei 1 s-au numărat printre clipurile care au adunat milioane de vizualizări.

Publicitate

Sunt video-uri încărcate în 2016, iar topul este creat pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul şi gradul de interactivitate al video-urilor şi tipul lor.

Anul 2016 a adus şi primul vlogger al cărui canal a depăşit un milion de abonaţi: Mikey Haş. În prezent, în România există 4 canele de YouTube care au depăşit bariera de 1 milion de abonaţi - RotonMusicTV, MediaProMusic, DubstepGutter şi Mikey Haş, alte două canale trecând peste pragul de 2 milioane de abonaţi: Inna şi Cat Music.

Cel mai urmărit clip a fost o parodie de la În puii mei, emisiunea lui Mihai Bendeac. peste 3 milioane a strâns un clip în care este parodiat manelistul Dani Mocanu.

În top a intrat şi o reclamă prezentă şi pe TV: spotul pentru dulciurile Eti Puf, care a adunat 1,2 milioane de vizualizări.

Creative Monkeyz şi personajele lor din serialul Robotzi sunt o prezenţă constantă între cele mai populare video-uri ale anului: Mo şi Foca sunt pentru al patrulea an la rând în topul YouTube Rewind.

Topul Google nu menţionează care au fost afişările obţinute strict pe teritoriul României. Astfel, se va vedea pe locul 10, adică ultimul, un filmuleţ care a obţinut peste 75 de milioane de vizualizări, la nivel mondial.

La capitolul muzică, primele două clipuri aparţin Carla`s Dreams, melodiile Sub pielea mea şi Acele, care împreună au făcut aproape 100 de milioane de afiări.

VIDEO. Topul celor mai vizionate clipuri româneşti în 2016, AICI

Iată topul celor mai vizionate filmuleţe din acest an pe YouTube:

1. Dani Mocanu cere taxa de protectie pentru elevii de liceu

2. ACCIDENTE #NoapteaTarziu (Cover amuzant Nosfe ft Ruby - Condimente)

3. Ionut Rusu, cele mai tari rugaciuni funny. Cheloo: ”Am ras pana am simtit ca ma sufoc!”

4. Sergiu si Andrei & Lora - Ne impotrivim (Parodie)

5. Overwatch RAP

6. PROVOCĂRI NEBUNE 19 !!! - ilie's vlogs

7. Bobonete - La Vremuri Noi, Glume Noi (Sala Palatului 2015)

8. RObotzi.S04.Ep23.Poker

9. Eti Puf - Beat Box

10. Samsung Galaxy S7 Edge vs. iPhone 6S Plus Coca-Cola Freeze Test 9 Hours! Will It Survive ?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Prostii pe tv, prostii si pe net. Cat mai costa kilu' de vizualizari pe youtube?

Trimite un comentariu

sus