Skip to main content

TOP VIDEO pe YouTube în 2016: Reclama Eti Puf, vloggerul Ilie lingând un cactus, o parodie Kiss FM și două momente din emisiuni ale Antenei 1

 
TOP VIDEO pe YouTube în 2016: Reclama Eti Puf, vloggerul Ilie lingând un cactus, o parodie Kiss FM și două momente din emisiuni ale Antenei 1

VIDEO. Ce clipuri românești au atras cele mai multe afișări în 2016. Google a întocmit un top al celor mai virale filmulețe „made” in România. Reclama Eti Puf, faimoasa postare cu vloggerul Ilie lingând un cactus, o parodie Kiss FM și două momente din emisiuni ale Antenei 1 s-au numărat printre clipurile care au adunat milioane de vizualizări. 

Sunt video-uri încărcate în 2016, iar topul este creat pe baza vizualizărilor din România, luând în calcul și gradul de interactivitate al video-urilor și tipul lor.

Publicitate

Anul 2016 a adus și primul vlogger al cărui canal a depășit un milion de abonați: Mikey Haș. În prezent, în România există 4 canele de YouTube care au depășit bariera de 1 milion de abonați - RotonMusicTV, MediaProMusic, DubstepGutter și Mikey Haș, alte două canale trecând peste pragul de 2 milioane de abonați: Inna și Cat Music.

Cel mai urmărit clip a fost o parodie de la În puii mei, emisiunea lui Mihai Bendeac. peste 3 milioane a strâns un clip în care este parodiat manelistul Dani Mocanu. 

În top a intrat și o reclamă prezentă și pe TV: spotul pentru dulciurile Eti Puf, care a adunat 1,2 milioane de vizualizări. 

Creative Monkeyz și personajele lor din serialul Robotzi sunt o prezență constantă între cele mai populare video-uri ale anului: Mo și Foca sunt pentru al patrulea an la rând în topul YouTube Rewind.  

Topul Google nu menționează care au fost afișările obținute strict pe teritoriul României. Astfel, se va vedea pe locul 10, adică ultimul, un filmuleț care a obținut peste 75 de milioane de vizualizări, la nivel mondial. 

La capitolul muzică, primele două clipuri aparțin Carla`s Dreams, melodiile Sub pielea mea și Acele, care împreună au făcut aproape 100 de milioane de afiări. 

VIDEO. Topul celor mai vizionate clipuri românești în 2016, AICI

Iată topul celor mai vizionate filmulețe din acest an pe YouTube: 

1. Dani Mocanu cere taxa de protectie pentru elevii de liceu

2. ACCIDENTE #NoapteaTarziu (Cover amuzant Nosfe ft Ruby - Condimente) 

3. Ionut Rusu, cele mai tari rugaciuni funny. Cheloo: ”Am ras pana am simtit ca ma sufoc!”

4. Sergiu si Andrei & Lora - Ne impotrivim (Parodie)

5. Overwatch RAP

6. PROVOCĂRI NEBUNE 19 !!! - ilie's vlogs

7. Bobonete - La Vremuri Noi, Glume Noi (Sala Palatului 2015)

8. RObotzi.S04.Ep23.Poker

9. Eti Puf - Beat Box

10. Samsung Galaxy S7 Edge vs. iPhone 6S Plus Coca-Cola Freeze Test 9 Hours! Will It Survive ?

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu