Skip to main content

VIDEO. Andreea Esca: primul număr Alistmagazine, 50 de pagini de reclamă. Revista va apărea periodic

 

VIDEO. Primul număr Alistmagazine pe hârtie și-a acoperit cheltuielile, a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru Paginademedia.ro. Revista lansată astăzi va apărea periodic, deși inițial era gândită ca o apariție specială de Crăciun.

Publicitate

"Sunt, dacă am numărat bine, 50 de pagini de publicitate", a spus Andreea Esca despre publicația pe care a lansat-o astăzi și pe hârtie, după ce a pornit Alistmagazine.ro în această primăvară.

Revista și-a acoperit cheltuielile, astfel încât va apărea periodic.

Andreea Esca, pentru Paginademedia.ro:

Am în plan numărul doi, care va fi la sfârșitul lui februarie. Revista va fi trimestrială, deși la început mă gândeam că va fi așa, doar un număr de Crăciun. Pentru că lumea a fost plăcut impresionată și pentru că am reușit să ne acoperim cheltuielile - pentru că și asta e important - am zis că da, să o scoatem și trimestrial.

Revista Alistmagazine se distribuie gratuit, în cafenele, restaurante, clinici, dar și pe Aeoportul Otopeni. Tirajul: 10.000 de exemplare.

Alistmagazine va fi distribuită și la concerte și la târguri:

"Diseară, vor fi 300 de exemplare disponibile pentru cei care vin la concertul Deliei. Vom distribui și la Târgurile pe care le organizăm și la care vin mii de oameni. Primul dintre ele: Crazy Christmas, sâmbătă, la The Ark", a menționat Andreea Esca.

VIDEO. Andreea Esca, despre proiectul Alistmagazine pe print

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu