Skip to main content

Şeful Pro TV: Ne concentrăm mai mult pe canalele secundare ale grupului. Fără Supravieţuitorul în 2017

 
Şeful Pro TV: Ne concentrăm mai mult pe canalele secundare ale grupului. Fără Supravieţuitorul în 2017

Supravieţuitorul nu va mai avea un al doilea sezon la Pro TV, iar grupul media se va concentra în 2017 şi pe celelalte canale din portofoliu (Acasă TV, Sport.ro sau ProCinema), a declarat Aleksandras Cesnavicius, directorul executiv al Pro TV, într-un interviu pentru Adevărul.

Publicitate

Cesnavicius: „Ce vom face diferit este să ne concentrăm mai mult pe canalele secundare ale grupului şi să avem mai multe activităţi integrate pentru produsele noastre online. Nu ne concentrăm doar asupra Pro TV, ca în cazul ultimilor doi ani, ci asupra întregului grup, să îl întărim.”

Despre programele din timpul zilei (Day Time): „Deja, în 2017, am introdus mai multe producţii locale în timpul zilei. Audienţa căreia te adresezi în timpul zilei e uşor diferită, nu am acordat atenţia necesară acestor programe până acum. Încă analizăm ce merge şi ce nu, primii paşi i-am făcut în 2016, iar anul acesta vom experimenta şi mai mult. Încă nu pot spune ce vom face, e puţin cam devreme să dau nume de producţii, dar ne vom concentra mai mult pe programele difuzate în timpul zilei.

Despre Supravieţuitorul. Cesnavicius: „La sfârşitul lunii august stăteam în biroul meu destul de optimist gândindu-mă că totul va fi bine acum că urma să difuzăm „Supravieţuitorul“.

După ce rezultate au început să apară a trebuit să muncim puţin mai mult. Dacă analizăm structura show-ului, şi ce l-a făcut să fie de succes la nivel internaţional, avea tot ce trebuia astfel încât să ne putem speranţele într-o reuşită. Credeam că va fi următorul format care să domine piaţa pentru următorii cinci sau zece ani.

Părea un show care îţi aduce aventură, din locuri exotice, oferă poveşti interesante din partea concurenţilor, iar românii au demonstrat în multe rânduri că vor să îşi cunoască eroii. Românilor le mai place emoţia.

Toate acestea duse pe o insulă exotică, minus elementele care făceau viaţa mai uşoară, dădeau un show excelent. Avea temperatura optimă prin care toate emoţiile trebuiau să iasă la suprafaţă, avea poveşti de care te puteai prinde, avea o istorie a recordurilor de succes şi nu mai fusese pe piaţa din România.

200 de oameni au lucrat timp de trei luni în Filipine pentru a produce show-ul, un alt pariu din punct de vedere al resurselor. Dar, uneori, toate eforturile prin care ai făcut ceva corect nu conduc către rezultatul dorit. Aşa s-a întâmplat, ne-am învăţat lecţia şi pe viitor vom face lucrurile diferit.”

Întrebat dacă în 2017 vom mai vedea „Supravieţuitorul“, şeful Pro TV a răspuns: „Cel mai probabil nu.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Și cum se vor concentra mai mult pe canalele secundare ale grupului...transformând *** într-un post de reluare a serialelor difuzate și redifuzate de multe-multe ori în ultimii 10 - 15 ani de celelalte canale ale grupului...La bloc fiind de acum o poveste răsuflată pe care, probabil, o vor revedea, la maturitate, și nepoții noștrii...
  • Cioclul Vasile Cioclul Vasile
    Adica pe romaneste : romanii sunt batuti in cap , se uita doar la manele , gâdea , emisiuni cu tigăi , telenovele turcesti , si alte otevisme .
    Ca d-asta romanii sunt balcanici nu scandinavi sau vesteuropeni .

    Ar trebui sa ne cunoastem lungul nasului suntem ce privim la televizor .

    Vaslui , Teleorman , Dan Negru , Dana Grecu , Chef Xulescu , Maruta , Capatos , Salam , Suleyman , Dragnea , Buzdugan ....
    Asta e din pacate Romania .... Vai de ea.
  • Pro Pro
    200 de oameni trimisi acolo, cativa oameni "plecati" dupa esec. Care nu erau neaparat vinovati.
  • mile mile
    supravietuitorul a fost o plictiseala , nu a fost ca cel din alte tari, vor veni si ei cu mizerii in timpul zilei , vrea sa spuna academic , insula iubirii este singurul show facut in strainatate difuzat in romania si nu vor face nici rataciti in africa pt ca e scump insla iubirii va avea 3 sezoane un record
  • Iuli Iuli
    Dupa "Cesnavicius", care sunt eroii Romaniei? Aia de la Survivor?:)) Daca tot voiau sa ne arate eroii, mai bine faceau o emisiune despre ei ;)

Trimite un comentariu

sus