Skip to main content

Noul sezon „Bravo, ai stil” ia startul săptămâna viitoare. Câștigătoarea sezonului trecut, în echipă

 
Noul sezon „Bravo, ai stil” ia startul săptămâna viitoare. Câștigătoarea sezonului trecut, în echipă

„Bravo, ai stil”, nou sezon la Kanal D. Emisiunea va reveni din 23 ianuarie cu sezonul al doilea, după ce la finalul anului trecut s-a decis câștigătoarea primului sezon. 

Emisiunea va fi la Kanal D de luni până vineri de la 16.30, iar galele eliminatorii vor fi de la ora 22.00, sâmbăta. 

Publicitate

Noutatea emisiunii este că Silvia, câștigătoarea din primul sezon, a primit un loc în echipa emisiunii Bravo, ai stil. Ea va  fi în culise și „le va sfatui pe concurente în ceea ce privește ținutele pe care le vor purta în fiecare ediție a show-ului, le va ajuta cu sugestii si recomandari in ceea ce priveste aparitiile lor de-a lungul show-ului.” 

Prezentatoarea va fi aceeași Ilinca Vandici, iar juratii sunt Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Badulescu. Razvan Ciobanu își va păstra statutul de mediator între jurați și concurente.

În concurs intră 14 fete, din cele peste 4.000 inscrise la castingul pentru sezonul doi.

Câștigătoarea acestui sezon va pleca acasa cu suma de 100.000 de lei si i se va oferi o carieră în televiziune. O alta noutate survenita in acest sezon este data de faptul ca cea care se va clasa pe locul secund va fi premiata cu un autoturism.

Fanii isi vor putea sustine concurenta favorita, trimitand prin sms, la acelasi numar de sms, 1206, indicativul asociat fiecarei fete, asa cum va fi acesta comunicat in timpul emisiunii.

FOTO. Bravo, ai stil, sezonul al doilea

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Domnisoara Albu isi va plimba din nou umorile si rautatile gratuite prin emisiune, iar gravida prezentatoare Vandici va repeta la infinit 4-5 fraze. Restul echipei e chiar in regula, cu stil.Desigur, fiecare in functie de cultura, educatie, lecturi... Castigatoarea primului sezon, Silvia, are si stil si umor si cuvintele la ea.E o autentica nonconformista si sper sa nu fie spalata pe creier in trusturile media indoielnice din Romania.Inutil sa spun ca e zece clase peste infatuata Albu ca instinct al modei!
  • @Iuli Da,zici bine,dar de cand sa duminică seara roata norocului numai sambata la amiază da reluarea...si serialul poate fi dat si in timpul saptamanii,dimineata...
  • @sgiu, crezi cs renunta turcii la un serial pentru o reluare ? O vor baga dimineata reluarea, sau duminica dupa Yaman.
  • @Iuli o perioadă sâmbătă,din 29 reîncepe Roata Norocului,si de obicei reluarea e sambata la 13.30/13.45/14.00
  • Intrebarea cea mare este ce fel de relatii are domnisoara Albu la Kanal de iar o sa chinuie publicul timp de 3-4 luni la o emisiune despre "casnice" care colectioneaza pantofi si genti.

Trimite un comentariu