Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Realitatea TV - Justiția primește lovitura de grație: Adio Arme!

 
BURTIERĂ LA MINUT. Realitatea TV - Justiția primește lovitura de grație: Adio Arme!

Ce burtiere au pus posturile de știri, după ce Guvernul a aprobat, în această seară, Ordonanțele de urgență privind grațierea și modificarea Codului penal.

Publicitate

Cel mai vehement post a fost Realitatea TV: “Nu au ținut cont de 100.000 de oameni care au ieșit în stradă”, a titrat Realitatea TV. 

Alte burtiere de la Realitatea TV:

  • Justiția primește lovitura de grație: Adio, arme!
  • Ministrul Justiției, Tupeu de borfaș în fața jurnaliștilor (după ce a afirmat că “oportunitatea o stabilim noi”)

La un moment dat, Rareș Bogdan a avut o ieșire furibundă: Nu o vreau pe Raluca Turcan. Scoateți-o de pe ecran. “Nu vreau niciun lider al dreptei în direct. E vina lor!”, a izbucnit furibund Rareș Bogdan. “Să meargă la lada de gunoi al istoriei”. La gunoi!

Codul Penal modificat prin OUG, a titrat Digi 24. Postul de știri i-a avut în direct, prin telefon, pe jurnalistul Liviu Avram (de la Adevărul) și pe Cristi Pantazi (redactor-șef Hotnews), care au amendat dur decizia luată de Guvern. “Este un atentat la statul de drept”, a spus Cristi Pantazi. “Nu am văzut așa ceva din perioada mineriadelor. Este cel mai grav lucru observat în cariera mea de jurnalist a adăugat el”. În direct a intrat pe Digi 24 și vicepreședintele PSD Doina Pană, care a aprobat demersur Guvernului.

La România TV se vorbea de “Disperarea lui Iohannis” și despre cum “Se fabrică dosare”, în timp ce Antena 3 anunța “Un interviu emoționant din penitenciar”.

După ora 23.00, subiectul a fost tratat la emisiunea Corinei Drăgotescu.

Prima întrebare pusă invitaților de Corina Drăgotescu, după ce jurnalista care a relatat de la Guvern a punctat că “nu vor scăpa violatorii și criminalii”:

Corina Drăgotescu: Cum vi se pare decizia Guvernul? Până la urmă e un act democratic, nu?

Guvernul legitim impus de popor blochează sistemul iohannist, a titrat pe burtieră România TV. Corina Drăgotescu insistă pe normalitatea acțiunii Guvernului din această seară și că era în programul de guvernare al PSD.

Mitingul ad-hoc din Piața Victoriei este dramatizat la România TV: "Toate intrările în Guvern sunt blocate", "Măsuri de urgență pentru evacuarea miniștrilor din clădirea Guvernului".

Tehnocrații au ieșit în stradă, a pus pe burtieră Antena 3, la ora 23.00, peste imaginile cu protestele ad-hoc din această seară, din Piața Victoriei. "Sunt incitări la violență", se aude în studio.

Mihai Gâdea spune că se încearcă forțarea și intrarea în Guvern, prin strada Paris. Mugur Ciuvică nuanțează: "majoritatea sun pașnici, sunt doar câțiva violenți care încearcă să intre în direct". De la fața locului, corespondentul lămurește situația: "sunt câțiva și sunt pașnici".

Invitații din studio îi ironizează pe Lucian Mândruță (care apare în imaginile din Piață). "S-a făcut o simplă modificare", s-a auzit în studio în legătură cu acțiunea guvernului.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu