Skip to main content

Discovery difuzează astăzi Curiosity: Cum a fost creat Universul? cu Stephen Hawking

 
Discovery difuzează astăzi Curiosity: Cum a fost creat Universul? cu Stephen Hawking

Discovery Channel a programat pentru astăzi emisiunea „Curiosity: Cum a fost creat Universul?” cu Stephen Hawking, în săptămâna în care acesta a împlinit 75 de ani.

Publicitate

Producţia în care faimosul matematician vorbeşte despre originile Universului va fi difuzată de la ora 22.00.

Programarea documentarului vine după numeroasele reacţii pozitive şi negative din online. După ce Discovery România i-a urat într-o postare pe Facebook „La mulţi ani” matematicianului, mesajul a avut ca răspuns multe reacţii negative şi chiar injurii (detalii, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    sunt copii tineri batrani etc polnavi de cancer care sau rugat la dumnezeu , au fost la manastir sau rugat la cel de sus sai salvaze si degiaba tot au muri , si astai doar un exzemplu , borfasi smecheri corupti mafioti etc ei nu patesc nimic , deci in concluzie undei dumnezeu daca nui instare sa salveze macar copii si tineri sa traiasca , deci in concluzie nu exzista dumnezeui si punct cu povestile lor din biblie etc , multi oameni icep sasi dea seama ca nu mai merge asa din vorba povesti etc si nu fapte etc.
  • Anonim Anonim
    nun exzista dumnezeu , biblia si etc sunt povesti etc , stiinta ie adevarul extrateresti evolutati neau creat pe noi planeta etc :)
  • Anonim Anonim
    uni oameni mai si testeaza sa vada cum reactioneaza uni daca dau un comentariu contra , asa ne testeaza si cel de sus .
  • Anonim Anonim
    imi place este un documentar foarte tare si posibil sa fie foarte adevarat ce spune acolo in documentar cel putin 70% , un om care crede in cea ce vede in dovezi stintifice reale nu in povesti gen mos craciun etc , datorita studilor si descoperirilor stincifice am evoluat si descoperit adevarul , cine nu crede este liber sa crada in ce vrea persoanele contra .
  • Brutus Brutus
    @Ion: individul ăsta nu este bolnav, este însemnat.
  • Si tu, Brutus? Si tu, Brutus?
    "Brutus". Motivul pentru care orice comentariu pe Internet nu ar trebui sa existe decat cu buletin de identitate. Un anonim. Cineva care se hraneste din reactii de revolta pe care le trezeste in urma unor postari anonime. Dar el stie. El stie ca e nimic. Ca si-a ratat viata. Ca e un trist. Ca nu inseamna si nu va insemna, de fapt, nimic. Si asta il doare. Si va citi acest comentariu. Si il va tulbura. Si ce bine ma face sa ma simt...
  • mile mile
    mai bune decat batut in cap
  • Ion Ion
    Brutus, mai batut de soarta esti tu. Omul asta si-a castigat numele in istorie, in timp ce s-a luptat cu o boala necrutatoare si a depasit de zeci de ani prognosticurile medicilor.
    Hawking sa fie pe aceeasi treapta a istoriei cu Newton si Einstein.

    Tu, asa de nebatut de soarta cum esti, ce-ai facut demn de mentionat in viata?
  • @Brutus @Brutus
    Cu siguranta nu ai daca comentezi aici.
  • Brutus Brutus
    N-am altceva mai bun de făcut duminica decât să mă uit la un documentar cu un om bătut de soartă?

Trimite un comentariu

sus