Skip to main content

In memoriam Carrie Fisher și Debbie Reynolds. HBO va difuza documentarul În lumina reflectoarelor, o producție lansată în 2016

 
In memoriam Carrie Fisher și Debbie Reynolds. HBO va difuza documentarul În lumina reflectoarelor, o producție lansată în 2016

Postul HBO va difuza sâmbătă, 14 ianuarie, de la 18.25, documentarul În lumina reflectoarelor: Carrie Fisher și Debbie Reynolds (Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds). Cele două actrițe, mamă și fiică, s-au stins din viață la o zi distanță, la sfârșitul lunii decembrie. 

Documentarul În lumina reflectoarelor: Carrie Fisher și Debbie Reynolds, regizat de Alexis Bloom și Fisher Stevens, a avut premiera mondială în mai 2016 la Festivalul de Film de la Cannes.

Producția prezintă povestea actrițelor Debbie Reynolds, în vârstă de 83 de ani, la momentul filmării, și fiica ei, Carrie Fisher, filmul este presărat cu imagini din arhiva personală strânsă de-a lungul anilor de fiul lui Debbie, Todd. 

Publicitate

Documentarul este un portret vieții de la Hollywood în toată excentricitatea ei. La 83 de ani, Debbie Reynolds (vedeta filmului Singing in the rain / Cântând în ploaie) încă are reprezentații în Las Vegas, îmbrăcată în paiete aurii. Însă reprezentațiile ei au consecințe, iar sănătatea lui Debbie are de suferit. Acest lucru este devastator pentru fiica ei, actrița din Războiul stelelor Carrie Fisher, ale cărei reacții sunt amuzante și sfâșietoare în același timp. Prin intermediul imaginilor din filmele de familie, istoria vechii lumi de la Hollywood ia viață. 

Mary Frances “Debbie” Reynolds a fost o actriță, cântăreață, femeie de afaceri americană, pasionată de istoria filmului și implicată în multe acțiuni caritabile. Rolul care i-a adus faima a fost și primul ei rol principal, acela al lui Kathy Selden în Cântând în ploaie.

Alte roluri de succes au fost cele din The Affairs of Dobie Gillis, Susan Slept Here, Bundle of Joy, The Catered Affair, Tammy and the Bachelor, How the West Was Won sau din The Unsinkable Molly Brown.

Carrie Frances Fisher a fost o actriță, comediantă și scriitoare americană. Ea a devenit faimoasă odată cu rolul prințesei Leia din filmele Star Wars. Alte roluri a interpretat în Shampoo, The Blues Brothers, Hannah and Her Sisters, The ‘Burbs, When Harry Met Sally...

Fiica actriței Debbie Reynolds și a cântărețului Eddie Fisher, Carrie a ajutat la scrierea multor scenarii importante, iar în ultimii ani a fost apreciată pentru faptul că a îndrăznit să vorbească în public despre experiențele ei cu dependența de droguri și cu tulburarea bipolară.

Producția va fi și pe HBO GO din 13 ianuarie. 
 
 
 
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu