Skip to main content

INEDIT în presa străină. Învestirea lui Trump, un moment de Zona Crepusculară

 
INEDIT în presa străină. Învestirea lui Trump, un moment de Zona Crepusculară

„După o lungă absență, Zona Crepusculară revine cu una dintre cele mai ambițioase, mai scumpe și mai controversate producții din istoria televiziunii”, a sris Scottish Sunday Herald în secțiunea de recomandări TV. Tema recomandării nu este tocmai un film, ci începutul unui „reality show” ce va dura patru ani: mandatul președintelui SUA, Donald Trump.

Publicitate

Evenimentul va avea loc pe 20 ianuarie, iar modul inedit al publicației Scottish Sunday Herald a făcut deja înconjurul lumii. 

Ce aflăm din recomandare:

„Scenarișii de SF s-au jucat adesea cu scenarii alternative ale istoriei - cea mai des întâlnită fiind „Cum ar fi dacă naziștii ar fi câștigat al Doilea Război Mondial” - dar aceast proiect uriaș de realitate virtuală, ce se va desfășura pe TV, în presă și pe Twitter în următorii patru ani este pregătit să ofere un prezent alternativ.”

„Povestea începe într-o variantă apocaliptică a anului 2017, an în care părți uriașe ale electoratului din Statele Unite au fost cumva păcălite să-l voteze pe Donald Trump ca președinte al Statelor Unite.”

În continuare, captura din Scottish Sunday Herald

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu