Skip to main content

Eurosport marchează startul oficial al parteneriatului cu Comitetul Olimpic Internaţional pentru Jocurile Olimpice

 
Eurosport marchează startul oficial al parteneriatului cu Comitetul Olimpic Internaţional pentru Jocurile Olimpice

În 2017, începe oficial parteneriatul Eurosport cu Comitetul Olimpic Internaţional, după ce postul a achiziţionat drepturile pentru Jocurile Olimpice din perioada 2018 - 2024, pentru ţările din Europa, inclusiv România.

Publicitate

Televiziunea de sport a lansat la început de 2017 identitatea vizuală pentru Jocurile Olimpice din 2018, care vor avea loc la PyeongChang (Coreea).

Bernie Ross, producătorul Euro 2016, va conduce operaţiunile de producţie pentru Jocurile Olimpice, arată un comunicat al postului de televiziune.

Reamintim că Eurosport deţine drepturile pentru ţările din Europa de transmisie a Jocurilor Olimpice din perioada 2018 - 2024, într-o tranzacţie record de 1,3 miliarde de euro (pe larg, AICI).

JB Perrette, Preşedinte şi CEO, Discovery Networks International, a declarat: „De peste 30 de ani, misiunea Discovery a fost să inspire oamenii din întreaga lume, de aceea suntem foarte încântaţi că am devenit oficial Gazda transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa şi că suntem parteneri cu unul dintre cele mai mari brand-uri din lume. Începem o călătorie extraordinară prin care dorim să redefinim experienţa Jocurilor Olimpice şi să ajungem la cât mai mulţi fani în Europa, prin intermediul mai multor ecrane ca niciodată.”

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Eurosport se mândreşte cu o tradiţie bogată în prezentarea multor sporturi olimpice de iarnă şi de vară, pe tot parcursul anului. Suntem încântaţi că acest drum culminează acum cu desemnarea Eurosport ca Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice.”

„Planurile noastre sunt deja în plină derulare, iar prin recrutarea recentă a lui Bernie Ross, care va conduce operaţiunile de producţie pentru Jocurilor Olimpice, facem paşi importanţi în pregătirile noastre pentru prima Olimpiadă din acest ciclu transmisă de Eurosport în 2018,” a adăugat Peter Hutton.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Da, constant, sunt "mare fanat". Crezi ca sunt singurul om din Romania care urmareste antrenamentele MotoGP?
    Si tu cred ca nu prinzi Digi. Anul trecut, aveau programe live de dimineata pana noaptea tarziu: se incepea de la 11 cu Liga 2, apoi antrenamente/calificari/cursa MotoGP, antrenamente/calificari/cursa F1, califiari/curse DTM, Serie A, La Liga, NASCAR, Indy. Asta intr-o zi in care nu erau si alte competitii (baschet, handbal, polo, volei national, turneu WTA).
  • geo geo
    Constant, nu era nevoie să îmi răspunzi.
    Ti-am demonstrat ca nu ai avut dreptate când ai scris ”nu vezi o transmisiune live in timpu saptamanii”. Nu ai decât să îi lauzi pe cei de la ESP...asta dacă îți place să vezi în format SD destule competiții importante, cum ar fi Premier League.
  • constant constant
    Si e nevoie de 4 posturi ca sa transmiti cateva competitii?
    Eurosport reuseste pe 2 posturi sa transmita:3 turneie de tenis,ski fond,sarituri,baschet,dakar si plus aniversarea de 50 de ani ski alpin.
  • geo geo
    Constant, dezinformezi. Poate asta este meseria ta.
    Spre informarea ta, acum, zilnic, la început de ianuarie, DigiSport transmite 3 mari turnee de tenis WTA - desigur esti f ocupat si ”nu vezi o transmisiune live in timpu saptamanii”. Pe Digi 1 au fost azi 2 meciuri din Spania - Real Madrid - Sevilla, se joacă la această oră...Pe Digi 2 pe lângă tenis s-a difuzat un meci de baschet de Liga Campionilor, cu Oradea, pe Digi 3 s-a dat meci live din FIBA Europ Cup, pe Digi 4 a fost meci din Cupa Spaniei la fotbal, tot live. Nu îți dau și programul transmisiilor live de mâine.
  • constant constant
    Trebuie sa fii mare fanat sa doresti sa ezi antranamentele la Moto GP......
    Felicitari celor de la eurosport pentru cumpararea drepturilor jocurilor olimpice.Aveti doar 2 posturi,dar sunt deajuns pentru a transmite toate competitiile si nu aveti zile moarte in care sa nu se transmita absolut nimic.
    Tot spuneti ca digi si dolce au cate 4 televiziuni,ce folos ca au 4 si nu vezi o transmisiune live in timpu saptamanii,inafara de meciurile de fotbal de la sfarsitu saptamanii.
  • Alex Alex
    Decat sa vad MotoGP pe Eurosport SD, mai bine ma uit pe net la BT Sport tot SD, unde dau si antrenamente si calificari si comentariu de calitate si transmisie de pe grila inainte de cursa. MotoGP trebuia sa ramana pe Digisport! Dorna a dat direct drepturile tv celor de la Eurosport, oare a existat vreo licitatie sau cei de la Digi au fost exclusi din start?
  • cd cd
    Vrem Eurosport HD pentru Romania sa vedem si noi competitiile premium cum ar fi Premier League, MotoGP sau Wimbledon. Din ce stiu eu toate le vom vedea in SD, adica ei isi bat joc de romani. Pana la urma, cine este Romania? "Respect" Eurosport.
  • geo geo
    Alex, tu nu te-ai prins, până acum, care e faza...vrei toate astea live te abonezi la canalul lor on-line Eurosport Player...costă vreo 5 euro pe lună, parcă. Și nu sunt 2 canale Eurosport, ci 3. Pe lângă Eurosport Internațional 1 HD / SD și Eurosport Internațional 2 HD / SD există și varianta Eurosport 1 Româia - în variantă SD. Aici vom vedea MotoGP, pe lângă Premier League.
  • Alex Alex
    Motorsport: MotoGP (+ Moto 2 + Moto3), WTCC, ETCC, Superbike (+ Supersport + Superstock), C.M. de anduranta FIM, LeMans 24h, C.M. Motocross, Eurocupa Formula Renault 2.0, Blancpain GT Series;
    Fotbal: Bundesliga, Premier League, MLS, C.M. U19, C.M. U17, Supercupa Germaniei, C.M. Feminin, C.M. Feminin U20, C.M. Feminin U17 + nu stiu sigur daca mai au drepturi si pentru Ekstraklasa;
    Atletism: IAAF, Jocurile Olimpice;
    Tenis: Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open;
    Snooker;
    Ciclism: Turul Frantei, Giro d'Italia, Vuelta a Espana;
    Baschet: Eurocup;
    Futsal: C.M. si C.E.;
    Fotbal pe plaja: Cupa Mondiala;
    Sporturi de iarna: Cupa Mondiala: alpin, biatlon, sarituri, combinata nordica etc., bob, sanie, curling;
    Apoi mai avem: Inot, SUPERKOMBAT, tenis de masa, darts, echitatie, haltere...

    Toate acestea pe doua canale, adica va iesi un talmes-balmes. Digisport are mai putine competitii si sunt momente in care nu se descurca cu 4 canale. Deci fanii motorsportului sa-si ia adio de pe acum de la calificarile la MotoGP si WTCC.

Trimite un comentariu

sus