Skip to main content

Eurosport, acord cu Federaţia Internaţională de Tir cu Arcul pentru mai multe competiţii

 
Eurosport, acord cu Federaţia Internaţională de Tir cu Arcul pentru mai multe competiţii

Eurosport a semnat un acord cu World Archery (Federaţia Internaţională de Tir cu Arcul), în urma căruia, postul va difuza toate competiţiilor internaţionale importante organizate sub egida organizaţiei mondiale, până în anul 2020.

Publicitate

Acest parteneriat prevede, de asemenea, transmiterea de către Eurosport a tuturor etapelor Cupei Mondiale Hyundai la Tir cu Arcul, inclusiv a Finalei Cupei Mondiale Hyundai la Tir cu Arcul, şi a Campionatelor Mondiale de Tir cu Arcul, prin intermediul canalelor tradiţionale şi al platformelor digitale, anunţă reprezentanţii postului.

Programul transmisiunilor include toate marile competiţii ce preced următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo (Japonia) plus ample rezumate ce vor fi difuzate pe toate platformele Eurosport, inclusiv pe Eurosport Player – serviciul online Eurosport dedicat transmisiunilor în direct şi la cerere, pe bază de abonament – iar în zona Asia-Pacific difuzate pe canalul Eurosport 1.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Suntem încântaţi de extinderea parteneriatului nostru cu World Archery pe o durată de încă patru ani. Astfel, vom putea să oferim telespectatorilor transmisiuni de la cele mai importante competiţii la care vor concura cei mai valoroşi arcaşi ai lumii. Eurosport dedică deja mai mult de jumătate din programul său sporturilor olimpice, iar acest acord consolidează şi el oferta noastră la început de drum către următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo.”

Prima competiţie transmisă de Eurosport conform noului acord va fi prima etapă a Cupei Mondiale Hyundai la Tir cu Arcul 2017, de la Shanghai (China), în luna mai. Eurosport, destinaţia pentru sport nr. 1 din Europa, stârneşte pasiunea pentru sport a fanilor şi îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Nu au mai difuzat Cupa Africii la fotbal și ne aburesc cu fel de fel de sporturi care nu (prea) ne interesează.

Trimite un comentariu

sus