Skip to main content

Eurosport, acord cu Federația Internațională de Tir cu Arcul pentru mai multe competiții

 
Eurosport, acord cu Federația Internațională de Tir cu Arcul pentru mai multe competiții

Eurosport a semnat un acord cu World Archery (Federația Internațională de Tir cu Arcul), în urma căruia, postul va difuza toate competițiilor internaționale importante organizate sub egida organizației mondiale, până în anul 2020.

Acest parteneriat prevede, de asemenea, transmiterea de către Eurosport a tuturor etapelor Cupei Mondiale Hyundai la Tir cu Arcul, inclusiv a Finalei Cupei Mondiale Hyundai la Tir cu Arcul, și a Campionatelor Mondiale de Tir cu Arcul, prin intermediul canalelor tradiționale și al platformelor digitale, anunță reprezentanții postului.

Publicitate

Programul transmisiunilor include toate marile competiții ce preced următoarea ediție a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo (Japonia) plus ample rezumate ce vor fi difuzate pe toate platformele Eurosport, inclusiv pe Eurosport Player – serviciul online Eurosport dedicat transmisiunilor în direct și la cerere, pe bază de abonament – iar în zona Asia-Pacific difuzate pe canalul Eurosport 1.

Peter Hutton, CEO Eurosport, a declarat: „Suntem încântați de extinderea parteneriatului nostru cu World Archery pe o durată de încă patru ani. Astfel, vom putea să oferim telespectatorilor transmisiuni de la cele mai importante competiții la care vor concura cei mai valoroși arcași ai lumii. Eurosport dedică deja mai mult de jumătate din programul său sporturilor olimpice, iar acest acord consolidează și el oferta noastră la început de drum către următoarea ediție a Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo.”

Prima competiție transmisă de Eurosport conform noului acord va fi prima etapă a Cupei Mondiale Hyundai la Tir cu Arcul 2017, de la Shanghai (China), în luna mai. Eurosport, destinația pentru sport nr. 1 din Europa, stârnește pasiunea pentru sport a fanilor și îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu au mai difuzat Cupa Africii la fotbal și ne aburesc cu fel de fel de sporturi care nu (prea) ne interesează.

Trimite un comentariu