Skip to main content

PE SCURT. History va avea aceeași emisie cu History HD

 
PE SCURT. History va avea aceeași emisie cu History HD

SCHIMBARE. Postul History, deținut de  A+E Networks UK, va avea emisie simultană cu postul History HD. Mutarea este programtă pentru 1 martie 2017, au anunțat reprezentanții televiziunii într-un comunicat de presă.  

Postul History  s-a lansat în România în anul 2011.

Publicitate

În grila de programe se vor regăsi în continuare producții precum Vikingii, Arme născute din foc și Așii amanetului.

Postul History este în prezent în grilele platformelor Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV și Orange TV.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • La RDS există deja History HD România deci emisia este identică cu versiunea SD. Schimbarea s-a făcut ieri.
  • history si celelalte sunt posturi care nu pot trai doar din cei doi centi oferiti de rcs-rds, asa ca incearca sa produca bani si din publicitate. iar pentru asta, trebuie sa faca rating. si in romania nu se face rating cu documentare istorice, este nevoie de entertainment.
  • Pentru cine intreaba de H2 , intra pe site-ul H2 , si sunt afisate emisiunile pe care le difuzeaza ...ca sa nu zic de History de acasa de la el , INCOMPARABIL cu ce se difuzeaza in Romania .La fel cum este Discovery HD in U.K !!! Sau History Military , History Education sau Planet H ! Sa speram , si asa suntem noi , traind cu speranta , ca A+E Network , firma care difuzeaza canalele se v-a gandi si la consumatorii din Europa de Est . Acum cativa ani , History era un canal cu temetica axata in principal pe istorie . Acum , talk-show si multa ,multa publicitate
  • @Ion Propoescu: La RDS există de mult în HD deci nu de 1 an. Nu au emisie diferită, este doar un decalaj de o oră între versiunea SD și HD. Din martie dispare acel decalaj și probabil vor umple cu reclame și versiunea HD. Da, e un post slăbuț neavând nici o legătură cu istoria. H 2 a fost bun când a apărut, acum e slab și ăla. Până când îl vor lansa și la noi (prin toamnă) nu o să fie cu nimic diferit față de History.
  • Slabut postul , fata de anii anteriori .!Mai au , desi , destul de rar ,documentare interesante, in rest orice , inafara de ce ar trebui sa fie ... Asteptam History 2 sa fie localizat in Romania ,in cursul acestui an .

Trimite un comentariu