Skip to main content

Mădălina Dobrovolschi, atacată dur de Ion Cristoiu: e obraznică și analfabetă

 
Mădălina Dobrovolschi, atacată dur de Ion Cristoiu: e obraznică și analfabetă

Exprimare de jurnalist. Ion Cristoiu, atac dur la adresa purtătorului de cuvânt al Președintelui, Mădălina Dobrovolschi Pușcalău (fostă jurnalistă la B1 TV). „În primul rând aș vrea să vă întreb dacă doamna respectivă a venit tot în pijama?" și-a început Cristoiu discursul, invitat să comenteze la B1 TV prestația de ieri a Mădăline Dobrovolschi.

Publicitate

De unde vine ieșirea lui Cristoiu? Purtătoarea de cuvânt Președintelui a spus ieri, la o întrebare a unei jurnaliste de la România TV că „nu dorește să facă niciun comentariu în legăturuă cu modul în care a fost interpretată într-o notă ironică sau nu declarația mea, de diverse personaje”. Ea se referea la reacția purtătorului de cuvânt la sesizarea Avocatului Poporului legat de legea ce interzice condamnaților penali să facă parte din Guvern. 

„Ea cum poate să spună despre niște oameni că sunt personaje. Atunci dânsă este un personaj. Deci cei care au criticat-o pentru apariția ei în pijama nu sunt personaje, ori nu știe limba română și este analfabetă, pentru că este vorba și de mine și Dragnea și de altele, ori este obraznică și trebuie dată afară", a afirmat Ion Cristoiu.

„Doamna respectivă este una din numeroasele funcționare ale statului român, este consilier, ea bani inclusiv din taxele și impozitele mele și nu are voie să spună că sunt personaje cele care au criticat-o că a venit în pijama", a continuat jurnalistul.

"La toate întrebările ea nu a răspuns că președintele zice, la un moment dat a zis că ea o să răspundă. Din câte știu în noiembrie 2014 l-am ales pe Klaus Iohannis nu pe Dobrovolschi. Dacă noi nu punem capăt, presa asta cât mai rămas independentă, acestei obrăznicii, mâine vine duduia și mă insultă pe mine sau îl insistă pe Dragnea, nu se poate așa ceva. Este primul purtător de cuvânt din istoria post-decembristă care este de o obrăznicie rară", a încheiat Cristoiu comentariile despre Dobrovolschi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cristoiu: "ori este ***ă, ori este obraznică"
    Paginademedia: "Cristoiu: e obraznică și ***ă"

    Ati fost foarte aproape sa puneti un titlu corect. Ori, si, tot aia!
  • Mai nou acest Cristoiu e invitat și la emisiunile de la Tvr ale lui Ionuț Cristache Sarmaluta. Invitarea lui ca și cea a lui Nistorescu este reflexul părții pesediste din jocul la doua capete al Irinei Radu. Care face ochi dulci și Opoziției. Între timp. aceeași Radu a facut-o pe șest și la sfatul numitului Lazescu Alexandru director de știri pe servanta pedeliste Carla Tompea.

Trimite un comentariu