Skip to main content

MasterChef-ul cu noii jurați, debut la jumătatea lui februarie. Schimbare importantă în regulament

 
MasterChef-ul cu noii jurați, debut la jumătatea lui februarie. Schimbare importantă în regulament

Sezon nou, jurați noi, reguli noi. MasterChef revine la Pro TV cu un nou sezon, din 13 februarie, lunea și marțea de la 20.30. Show-ul culinar va avea o nouă echipă de jurați formată din: Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu. Cei trei vin în locul lui Adi Hădean, Chef Foa și Patrizia Paglieri, cei care au jurizat emisiunea culinară în ultimele două sezoane. 

Publicitate

REGULI NOI. Schimbare majoră în formatul show-ului. Faza preselecțiilor se modifică total. Dacă până acum concurenții erau obișnuiți să își prezinte preparatele gata făcute în fața juraților pentru a obține șorțul și a se califica în următoarea etapă, de data aceasta lucrurile vor sta diferit. 

Noile „preselecții” se vor face sub forma unui duel, pe echipe. Concret, la înscrierea în show, concurenții și-au declarat „categoriile”de produse preferate. Concurenții vor fi grupați pe categorii (carnuri, pește, paste etc) și vor găti în fața juraților preparatul la care se pricep cel mai bine. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @Alexandru: pai da, MasterChef este emisiune de manele, ca si Pro TV-ul care este post pentru marea masa ce include manelisti, ***, etc de aceea este pe primul loc. Daca ar fi un post pentru cei educati, seriosi nu ar fi pe primul loc. Cine apara Pro TV-ul este la fel ca publicul lui.
  • @Expertul: nu exista "chefi" care nu sunt profesionisti ca doar asa poti sa te numesti "chef". Daca nu esti profesionist esti doar un nene care se joaca in bucatarie acasa la el. De aia tara noastra are asa multe localuri recunoscute international... toti se cred chefi si pun o punga de faina in sos.
  • Schimbarea completa a juriului e o arma cu doua taisuri, ar putea sa creasca audientele, sau poate chiar sa le scada. Cred ca ar fi fost mult mai bine daca erau pastrati Adrian Hadean si Chef Foa, iar in locul Patriziei era adus un chef cu charisma. Un pic de documentare nu strica! Formatul Masterchef, n-are doar chefi profesionisti in juriu la nivel mondial, fiind un show de televiziune conteaza cum dau personajele pe sticla! Romanii au talent revine la #ProTV cu sezonul 7, vineri, 17 februarie!
  • Chefi la cutite e un cancan, ca toate emisiunile pe care le face Mona Segall la antena. Ramane de vazut ce se va intampla cu Masterchef.
  • in afara de francez de cei 2 nu am auzit a fii bucatari in ceea ce priveste lupta pt locul 1 nicio sansa de data asta...chefii de pe antena au gasit chiar un format bun...si gina pistol are farmecul ei asa ca o sa pateasca cum au facut cu supravietuitorul....nu cred ca supravietuiesc in fata chefi la cutite...
  • Aoleu ce comentarii pe aici . Ce o sa vedeti acum la Masterchef este superior tuturor sezoanelor de pana acum . Asa ca nu-l ratati din 13 februarie .
  • Cred ca Chefi la cutite o sa dea de pamant cu Masterchef.

    De exemplu: Chefi.. are peste 1.120 de like-uri in 5 ore la anuntul ca incepe "In curand", iar Masterchef are 175 in 3 ore. +jurati noi care lasa de dorit, schimbarea regulilor
  • MasterChef suna a emisiune de manele, cum era odata pe Pro "chef de chef", unde pentru prima data se difuza manele la TV...restul e istorie

Trimite un comentariu