Skip to main content

O fostă jurnalistă Digi24 Cluj a lansat o platformă online cu informații despre job-uri

 
O fostă jurnalistă Digi24 Cluj a lansat o platformă online cu informații despre job-uri
Bianca Suciu Sharma

O fostă jurnalistă de la Digi24 Cluj, Bianca Suciu Sharma, a fondat allaboutjobs.ro, o platformă ce conține articole și interviuri din zona de resurse umane, dar și anunțuri de job-uri. 

allaboutjobs.ro prezintă informații despre cum să-ți organizezi CV-ul, tips&tricks privind reconstrucția carierei, poveștile unor angajați care au întâmpinat și depășit anumite bariere în carieră, până la informații despre marile târgurile de joburi, dar și despre viața ”after work” (evenimente, turism, cursuri, conferințe). 
Publicitate

Bianca Suciu Sharma are aproape nouă ani experiență în televiziunea de știri. A fost corespondent Realitatea TV de la Cluj (2008 - 2012) și, ulterior, a trecut la Digi24, fiind, pe rând, reporter, corespondent, realizator de emisiuni și, pentru o scurtă perioadă, prezentator de știri, până în vara lui 2016, când a părăsit stația locală de știri.

Bianca Suciu Sharma:

„În perioada cât am fost jurnalistă am intrat în contact, pe de o parte, cu cei care se aflau în căutarea unui loc de muncă, dar care participau la interviuri ca la un fel de blind date-uri (nu știau cum va fi biroul în care urmau să lucreze, cum erau colegii din departament, ce specializări vor fi disponibile etc), iar pe de altă parte, cu reprezentantii companiilor, care credeau că, dacă vorbesc despre rezultatele financiare, spun suficient de multe lucruri despre companie încât să atragă angajații pe care și-i doreau.

Atunci am realizat că lipsește o punte de comunicare, un loc în care nevoile celor două părți să se întâlnească. Practic, în acest lucru constă esența acestei platforme: facilitează schimbul de experiențe autentice, de povești reale, de informații relevante, toate menite să favorizeze acel matchmaking ideal între angajați și angajatori.”

Reprezentanta portalului spune că platformă „oferă angajaților sau potențialilor angajați poveștile pe care aceștia le caută despre cariere de succes sau angajatori de top”. Pe scurt: “The story behind the job”.

Platforma are drept editori colaboratori nu sunt doar specialiști în HR, ci și specialiști în psihologie, management, networking, coaching, legislația muncii și leadership.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu