Skip to main content

Premiile Oscar se vor vedea la Digi Film şi Digi24

 
Premiile Oscar se vor vedea la Digi Film şi Digi24

Posturile Digi24 şi Digi Film difuzează, în exclusivitate în România, Gala Premiilor Oscar 2017. Este al treilea an consecutiv când cele două posturi ale RCS&RDS difuzează festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles.

Publicitate

Când? Digi24 şi Digi Film vor transmite, marţi, 24 ianuarie, de la ora 15:18, Nominalizările la premiile Oscar 2017, care sunt prezentate anul acesta de artişti laureaţi sau nominalizaţi în anii anteriori: Jennifer Hudson, Brie Larson, Emmanuel Lubezki, Jason Reitman şi Ken Watanabe.

Sosirea vedetelor pe covorul roşu din faţa renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ţinutele şi Gala Oscar prezentată de Jimmy Kimmel se văd în noaptea de duminică spre luni (26 spre 27 februarie), la Digi24 şi Digi Film, de la ora 02:00 şi până în jurul orei 06:30.

Digi Film va difuza versiunea editată a Premiilor Oscar în reluare, luni, 27 februarie, de la ora 22:00.

Oscarurile – premiile Academiei Americane de Film – se decernează încă din 1929 şi sunt televizate din 1953 încoace. Peste 200 de ţări difuzează ceremonia de la Hollywood, care răsplăteşte cele mai importante realizări în domeniul cinematografiei în decursul unui an.

Membrii Academiei Americane de Film (peste 6000 de profesionişti ai filmului) îşi votează preferaţii cu peste două luni înainte, în mod normal fiecare membru votând filmele din categoria sa de specializare. Procesul este secret, aşa cum secrete sunt şi rezultatele până în momentul în care plicurile sunt deschise pe scena Dolby Theater din Los Angeles.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus