Skip to main content

Prima şedinţă CNA după protestele de duminică: toţi membrii sunt prezenţi

 
Prima şedinţă CNA după protestele de duminică: toţi membrii sunt prezenţi

Imagine rară la CNA. Toţi cei 11 membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului au participat la şedinţa publică, prima după protestul de duminică, cel care a vizat, de data aceasta, şi sediul forului audiovizual.

Publicitate

În ultimele luni, cazurile în care au fost şedinţele CNA au fost destul de rare, motivul fiind fie zilele de sărbători fie lispa cvorumului: cel puţin opt membri din 11 pentru a se putea ţine şedinţa. Iar când s-au întrunit, cu greu au depăşit opt membri prezenţi.

Reamintim că Consiliul Naţional al Audiovizualului ar trebui să se întrunească, conform legii de două ori pe săptămână, marţea şi joia.

După ce forul audiovizual a fost aspru criticat în spaţiul public pentru lipsa de reacţie, dar şi după ce numărul se sesizări a crescut, membrii au decis să se întrunească în câte trei şedinţe pe săptămână.

Duminică, 29 ianuarie, protestele au ajuns şi la CNA. Aproximativ 30.000 de oameni au ajuns şi la sediul forului audiovizual, în semn de protest faţă de lipsa de reacţie a forului la derapajele posturilor TV.

După ce au plecat de la CNA, manifestanţii au mers spre Ministerul Justiţiei şi în Piaţa Victoriei, unde la protest s-au adunat 50.000 de oameni.

Şedinţa poate fi văzută, live, pe site-ul instituţiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doar eu doar eu
    Mare minune
  • alex2 alex2
    Mai exista alte institutii unde persoane cu functie de secretar de stat isi primesc salariul desi nu lucreaza cu lunile? Ma intreb de ce nu face nimeni o petitie cu exact acest lucru: CNA sa primeasca salariu ca zilierii, doar cand apar la munca. Indiferent pe cine favorizeaza ei, macar atat.
  • livia pila livia pila
    A venit si Radu Calin Cristea???:
  • Andrei Andrei
    Cum s-au strans *** cand le-a ajuns ***. Jenant...

Trimite un comentariu

sus