Skip to main content

Probleme tehnice la Observator, vineri seara. A început cu 20 de minute mai târziu

 
Observatorul prezentat vineri seara de Anca Lungu a inceput la 19.21
Observatorul prezentat vineri seara de Anca Lungu a inceput la 19.21

Observatorul 19.00 de vineri seara a început cu întârziere de mai bine de 20 de minute. Mai exact, în loc de ora 19.00, cu începea de obicei, a debutat la 19.21.

Publicitate
„Bună seara. Ne cerem scuze că ne vedem în această seară cu întârziere. O defecţiune tehnică ne-a amânat întâlnirea şi ne pare rău pentru asta”, a spus Anca Lungu în debutul Observatorului de vineri seara.

Principalul program de ştiri al Antenei 1 a mai avut astfel de scăpări şi anul trecut, înainte de trecerea la emisia HD. Pe 13 iulie 2016, Observatorul a avut o întârziere de 11 minute. Şi pe 3 mai 2016 Observatorul a întâmpinat probleme, începând cu 20 de minute întârziere.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Nici n-am observat. Stirile ProTV s-au desfasurat dupa programul normal, ca de fiecare data... :)
  • Daria41 Daria41
    Ma uitam la Obositor ...si ce sa vezi se cam blocheaza imaginea HD,biraia sonorul HD...o fi se la afurisitii de RDS...dar ia stai,eu am UPC...pai baierti ce faceti???? Pe cind si digital terestru??? La pastele cailor?
  • mile mile
    ionut , de ce te ingrijorezi de antena , daca nu te uiti
  • geo geo
    Și Pro Tv-ul de ce nu a avut ”probleme tehnice” niciodată...că tot vorbim de pretenția A 1 de a fi peste Pro TV ?
  • Ionut Ionut
    Intact media se confrunt cu o grava problema de transmisie HD tocmai ce sa intrerupt imaginea si sunetul pe ZU TV din cauza la echipamentele HD.. Nu stiu de ce dar cred ca problema asta nu va fi remediata prea curand sau poate nici peste ani.
    Mile : si ce.. Las domne ca merge si asa doar noi sa pupam in fund PSD-ul si pe Voiculescu doamne ajuta sa treaca legea gratierii sa iasa, sa il pupam direct in fund...
    Problema e ca la Kanal D nu am vazut aceate probleme niciodata si mereu au avut o transmisie 100% OK probabil au echipamente mai profesionale fata de varan tv care a cumparat cei mai ieftin si prost ca nu conteaza publicu, conteaza promovarea PSD-ului atat!
  • e e
    n-am bagat de seama
  • Pescuitor în ape Limpezi Pescuitor în ape Limpezi
    Cine nu a lucrat niciodată într-o redacție de știri cu jurnal live nu știe cât de greu este, iar o problemă tehnică poate strica totul. Uneori poate fi un banal cablu sau o mufă prost înfiptă. Sau îți poate pica serverul cu câteva minute înainte de emisie. Și nu ai ce face în 2-3 minute.
  • doar eu doar eu
    se mai intampla
  • mile mile
    si ce

Trimite un comentariu

sus