Skip to main content

Ora 19.00. Protest la Universitate. Doar Pro TV, Digi și Realitatea au relatat. Liniște la B1 TV și România TV. Câteva cadre la Antena 3

 
Ora 19.00. Protest la Universitate. Doar Pro TV, Digi și Realitatea au relatat. Liniște la B1 TV și România TV. Câteva cadre la Antena 3
Protest la Univeristate - Sursa foto: HotNews

Protest în Piața Univeristății și în mai multe orașe din țară față de propunerea de ordonanță de urgență a Guvernului legat de grațiere. Circa 1.500 de persoane anunța HotNews la ora 19.00. 

Pe TV, subiectul a fost tratat anemic. Realitatea TV a fost prima care a început să transmită din piața Universității, încă din jurul orei 19.00, la Deschide lumea. Chiar și în timp ce în studio se discuta despre alte subiecte, pe ecran era o fereastră cu imagini de la eveniment. 

Publicitate

Protestele au fost și la principalele știri de la Pro TV, după ce timp de un sfert de oră pe post au fost știri doar despre ordonanța privind grațierea. 

Digi24 a transmis de la protest ceva mai târziu, după ce grupul de protestatari a blocat traficul la Piața Univeristății și a început să se îndrepte spre Guvernul României. 

În online, protestul a avut loc pe site-ul Romania TV, B1 TV sau Antena 3. Știrea este și pe site-ul Digi24, însă plasată în partea de jos al site-ului (cel puțin la ora 19.25). 

UPDATE. Antena 3 a difuzat câteva cadre de la proteste la 19.38. Apoi a intrat publicitatea

UPDATE 2. Protestul s-a văzut și la TVR 1, la emisiunea Emmei Zeicescu, Perfect Imperfect. „Lumea a ieșit în stradă împotriva grațierii”, în timp ce pe ecran rulau imagini de pe Bulevardul Magheru. Interesant este că imaginile nu erau surprinse de o echipă de TVR, ci preluate de pe site-ul Gandul.info. 

Subiectul protestelor este a fost tratat și la Telejurnal, fiind ilustrat cu imagini din toată țara. 

FOTO TV

  • Protest la Univeristate - Sursa foto: HotNews

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • TVR -ul si Realitatea Tv au fost televiziunile care au fost cu adevarat de stiri . Nici nu trebuie sa ne mire Antena 3 si Romania Tv , cele doua fiind televiziunile poporului cum isi spun, si cum poporul , adica populatiunea este cum este . Cum D-zeu sa gratiezi atatia infractori , legile sunt ceva facultativ pentru unii ?! Noroc ca in tara asta sunt destui oameni care vad japca PSD-ului.Sa vedem ce o sa iasa !
  • Ne meritam soarta. Daca nu am iesit la vot, asa ne trebuie. Am lasat sa iasa pensionarii spalati pe creiere de catre PSD si televiziunile de partid Minunate, Antena 3 si RTV.Acum cei din PSD se cred Dumnezeii nostri si ne iau de prosti.
  • Pai nu au transmis "televiziunile de stiri" care au patronii in inchisoare sau pe drum, deci direct interesati sa treaca mizeriile astea de initiative.
  • La RTV o sa zica ca au fost cateva persoane platite de Iohannis cu cate 50 de lei ca sa-l injure pe Dragnea ori o sa zica ca persoanele alea de fapt il injura pe Iohannis care vrea legea gratierii.Sunt atat de previzibili in mizeriile lor!!!!

Trimite un comentariu