Skip to main content

Reacția Președinției, varianta România TV: Iohannis se ascunde, își trimite purtătorul de cuvânt

 
Reacția Președinției, varianta România TV: Iohannis se ascunde, își trimite purtătorul de cuvânt

BURTIERĂ LA MINUT. Reacția președinției în cazul suspendării lui Florian Coldea a fost în direct pe toate stațiile de știri.

România TV, postul lui Sebastian Ghiță, cel care a declanșat scandalul, a avut cele mai tendențioase burtiere:

1. Iohannis se ascunde, își scoate purtătorul de cuvânt în plin scandal, a titrat România TV.

2. După ce purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi a declarat că nu comentează cazul, a urmat o altă burtieră: Sfidare la Cotroceni, nicio reacție în scandalul Coldea-SRI.

3. O a treia burtieră a urmat după ce Mădălina Dobrovolschi a spus că președintele Iohannis l-a chemat pe Coldea la Cotroceni, unde au avut o discuție: Discuția Coldea-Iohannis, ținută la secret, a pus pe ecran România TV.

De notat modul în care Digi 24 a prezentat un background al cazului Florian Coldea: Udrea l-a acuzat pe Coldea că l-ar fi presat să dea bani “pentru o televiziune”. Digi 24 a omis să precizeze că “un anumit post TV” era România TV, postul lui Sebastian Ghiță, cea care a declanșat scandalul actual.

Publicitate

Reamintim că Florian Coldea a fost suspendat din poziția de prim-adjunct al Serviciului Român de Informații, după ce România TV a difuzat mai multe întregistrări în care Sebastian Ghiță (pe numele căruia există un mandat de arestare) a vorbit despre concediile pe care le-a petrecut împreună cu oficialul SRI. 

GALERIE FOTO

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • CNA doarme. E psedizat, Unde mai pui ca membru plin e numitul HERJEU RADU multa vreme angajat al lui GHITA: Asa ca la ce sa te astepti?
  • Audienta "Te pui cu blondele" ?? Sau "Furios si iute" (A1) vs. "Anotimpul Vrajitoarei" (Pro) ?
    Pe Thematic Channels apare ca ProTV are 25% share si 23% share, iar Antena1 14% share si 13,6% share

Trimite un comentariu