Skip to main content

Discovery va difuza Manifesto, un serial în care vor juca actori din Urzeaza Tronurilor sau Soţia Perfectă

 
Discovery va difuza Manifesto, un serial în care vor juca actori din Urzeaza Tronurilor sau Soţia Perfectă

Serial de ficţiune la Discovery, despre Ted Kaczynski, poreclit “Unabomber”, una dintre marile minţi criminale ale lumii. Producţia intitulată Manifesto este programată să fie difuzată în România în a doua parte a anului 2017.

Publicitate

În rolurile principale ale producţiei sunt actori care au jucat în filme precum O minte sclipitoare, Urzeaza Tronurilor sau Soţia Perfectă.

Este vorba de actorii Paul Bettany, (“O minte sclipitoare”, “Master and Commander: La capătul Pământului”, “Dogville”, “Wimbledon” sau “Codul lui Da Vinci”), Chris Noth (“Soţia perfectă”, “Totul despre sex”), nominalizat la Globurile de Aur, şi actriţa Keisha Castle-Hughes (“Roadies”, “Urzeala tronurilor”), nominalizată la Premiul Oscar, fac parte din distribuţia serialului intitulat Manifesto.

Manifesto urmăreşte povestea lui Ted Kaczynski (interpretat de Paul Bettany), poreclit “Unabomber”, una dintre marile minţi criminale ale lumii, spusă din perspectiva agentului FBI însărcinat cu prinderea lui.

Producţia relatează cum s-a dezis Jim “Fitz” Fitzgerald de metodele “vechii gărzi”, optând în schimb pentru o abordare nouă şi radicală în modul de colectare a informaţiilor.

Fitzgerald, de formaţie specialist în profiluri psihologice, s-a concentrat în schimb pe aspectele lingvistice, fapt care a jucat un rol esenţial în rezolvarea acestui caz. El a considerat că va putea afla adevărata identitate a lui “Unabomber” studiind atent limbajul din The Manifesto, o relatare detaliată a câtorva dintre planurile puse la cale de Kaczynski.

Serialul este produs de John Goldwyn, în calitate de consultant Discovery, alături de Lionsgate, Trigger Street Productions, casa de producţie ce aparţine lui Kevin Spacey şi lui Dana Brunetti, şi Discovery Channel.

Chris Noth va juca rolul lui Don Ackerman, directorul Diviziei din Zona Golfului a FBI, şeful echipei care s-a ocupat de cazul “Unabomber”.

Keisha Castle-Hughes a primit rolul lui Tabby, un agent de teren care devine partenerul agentului FBI Jim "Fitz" Fitzgerald, interpretat de actorul Sam Worthington, cu roluri anterioare în filmul lui Mel Gibson, “Fără armă în linia întâi”, foarte apreciat de critici, şi în “Avatar”.

Serialul face parte dintr-o mişcare amplă, care îşi propune să aducă mai multe producţii de ficţiune în oferta Discovery, sub îndrumarea lui Rich Ross, Group President Discovery, Animal Planet şi Science Channel.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus