Skip to main content

SHARED NEWS. O ştire despre like-urile lui Iohannis a adunat peste 14.000 de... like-uri şi share-uri

 
foto: Digi24
foto: Digi24

Klaus Iohannis a recuperat „deficitul” de like-uri pe pagina personală de Facebook, după ce, în urmă cu aproape un an, a pierdut mii de aprecieri în decurs de 48 de ore.

Publicitate

Ştirea publicată pe site-ul Digi24.ro, cu titlul “Preşedintele Iohannis îşi recâştigă fanii pe Facebook”, a circulat intens pe Facebook, primind peste 14.000 de like.uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Acţiunile preşedintelui Klaus Iohannis din ultimele săptămâni îl fac să-şi recupereze fanii pierduţi pe Facebook în ultimul an. În februarie anul trecut, preşedintele - personalitatea politică din România cu cea mai mare popularitate pe reţelele sociale - pierduse câteva zeci de mii de prieteni pe Facebook în decurs de 48 de ore. Acum, preşedintele şi-a recuperat pierderea, ba are şi fani în plus.”

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate în ultimele zile pe platformele de ştiri au intrat materiale de pe site-urile Digi24.ro şi HotNews.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate pe site-urile de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Preşedintele Iohannis îşi recâştigă fanii pe Facebook”

- 14.215 like-uri & share-uri;

2. Hotnews.ro, “Dacian Ciolos lanseaza un ONG care sa ajute partidele de opozitie. Din ONG vor face parte Vlad Voiculescu, Dragos Tudorache, Dragos Pislaru”, de Iulia Roşca

- 5.606 like-uri & share-uri;

3. Digi24.ro, “Cotroceni: Demersul Avocatului Poporului „poate deschide poarta condamnaţilor penali să ne conducă”

- 4.010 like-uri & share-uri;

4. Hotnews.ro, “Noul guvern a depus juramantul la Cotroceni / Klaus Iohannis: Sper ca intr-o zi sa imi explicati cum veti face sa va incadrati intr-un deficit de 3%, sa cresteti salariile, sa scadeti impozitul, TVA si multe altele / Astept sa pastrati orientarea euroatlantica a Romaniei”, de V.M

- 3.245 like-uri & share-uri;

5. Hotnews.ro, “Presedintia: Demersul Avocatului Poporului poate deschide poarta condamnatilor penali sa ajunga sa ne conduca”, de R.M.

- 2.927 like-uri & share-uri.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    Uneori am impresia ca intru pe Paginadedreapta.ro
  • Iuli Iuli
    Cui ii pasa?

Trimite un comentariu

sus