Skip to main content

Thematic Channels va vinde publicitatea History

 
Thematic Channels va vinde publicitatea History

Regia Thematic Channels va vinde publicitatea pentru canalul History, deţinut de A+E Networks UK.

Publicitate

Începând cu luna februarie 2017, Thematic Channels va fi reprezentantul Histroy pentru vânzările spot şi non-spot, inclusiv pentru conţinut sposorizat şi sponsorizări de programe, anunţă reprezentanţii companiei. În acelaşi comunicat, se menţionează că de la 1 martie 2017 emisiile locale History şi History HD vor fi transmise simultan.

Luke Duffy, Vice President of Advertising Sales, A+E Networks UK, declară:

„Suntem încântaţi de parteneriatul cu Thematic, cea mai importantă regie de vânzări care gestionează un portofoliu extern de televiziuni. Cu un istoric dovedit în a realiza strategii extrem de eficiente în România, suntem convinşi că Thematicne va ajuta să identificăm şi să oferim oportunităţi chiar mai valoroase pentru HISTORY, brandul nostru de top pe această piaţă importantă.”

History s-a lansat în România în anul 2011. Postul are în grilă producţii precum Vikingii, Arme născute din foc şi Aşii amanetului.

Postul History este în grila Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Thematic Channels administrează vânzările de publicitate pentru canalele: AMC, Boomerang, Cartoon Network, Comedy Central, Disney Channel, Disney Junior, Diva, Filmcafe, Minimax, Nickelodeon, Paramount, TV Paprika şi TNT.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus