Skip to main content

Thematic Channels va vinde publicitatea History

 
Thematic Channels va vinde publicitatea History

Regia Thematic Channels va vinde publicitatea pentru canalul History, deținut de A+E Networks UK.

Publicitate

Începând cu luna februarie 2017, Thematic Channels va fi reprezentantul Histroy pentru vânzările spot și non-spot, inclusiv pentru conținut sposorizat și sponsorizări de programe, anunță reprezentanții companiei. În același comunicat, se menționează că de la 1 martie 2017 emisiile locale History  și History HD vor fi transmise simultan.

Luke Duffy, Vice President of Advertising Sales, A+E Networks UK, declară:

„Suntem încântați de parteneriatul cu Thematic, cea mai importantă regie de vânzări care gestionează un portofoliu extern de televiziuni. Cu un istoric dovedit în a realiza strategii extrem de eficiente în România, suntem convinși că Thematicne va ajuta să identificăm și să oferim oportunități chiar mai valoroase pentru HISTORY, brandul nostru de top pe această piață importantă.”

History s-a lansat în România în anul 2011. Postul are în grilă producții precum Vikingii, Arme născute din foc și Așii amanetului.

Postul History este în grila Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV și Orange TV.

Thematic Channels administrează vânzările de publicitate pentru canalele: AMC, Boomerang, Cartoon Network, Comedy Central, Disney Channel, Disney Junior, Diva, Filmcafe, Minimax, Nickelodeon, Paramount, TV Paprika și TNT.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu