Skip to main content

Campanie în The New York Times: „Ai experimentat corupţia din România? Spune-ne povestea”

 
Campanie în The New York Times: „Ai experimentat corupţia din România? Spune-ne povestea”

FĂRĂ PRECEDENT. Publicaţia americană New York Times caută poveşti de corupţie din România. În contextul ordonanţei Guvernului, de modificare a codurilor penale, The New York Times, unul dintre cele mai puternice ziare americane, lansează o campanie neobişnuită.

Publicitate

Caută oameni, victime sau martori, ai unor fapte de corupţie din României. Apelul a fost lansat pe site-ul publicaţiei, scris atât în limba engleză, cât şi în română.

„The New York Times vrea să colecteze mărturii din partea românilor care au simţit efectele corupţiei. În ce fel vă afectează coruţia viaţa? Aţi fost victimă sau martor la fapte de corupţie la servici sau în timpul liber, la medic, în educaţie sau în alte domenii? Este posibil să vă folosim mărturiile într-un articol viitor.”, spun jurnaliştii de la The New York Times.

În acelaşi articol apare şi un formulare, pe care cititorii îl pot completa şi povesti astfel de experienţe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dacian Dacian
    Eu sut o victima a coruptiei. I-au furat mafiotii nominalizarea lui Bernie Sanders pe care il sprijineam eu. mafiotii astia au raspnadit multe minciuni despre Sanders - de exemplu, ca ar fi evreu antisemit ('Bernie Sanders Is Jewish, but He Doesn’t Like to Talk About It', NY Times, Feb 24, 2016).
  • Ionescu Valeriu Florian Ionescu Valeriu Florian
    Eu sunt un pensionar care mă confrunt cu mafia justiției române. Din 2003 mă judec cu justiția iar în anul 2015 am fost evacuați din apartamentul in care stăteam 7 adulți și 3copii. Deși am toate actele doveditoare că este un abuz justiția nu a ținut niciodată cont de aceste dovezi. Am acte care arată clar că m-am Judecat cu o asociație de locatari inexistentă si am fost evacuat în urma unei expertize contabile făcută după nu știu ce acte contabile. Cu stimă aștept să fiu contactat telefonic la numărul 0773861399 întrucât de 1 an și 4luni stau pe unde apuc.

Trimite un comentariu

sus