Skip to main content

CNA cere difuzarea unui drept la replică pe Realitatea TV: Nu s-au discutat subiecte privind neplata amenzilor și nici despre „suspendarea” sau închiderea postului

 
CNA cere difuzarea unui drept la replică pe Realitatea TV: Nu s-au discutat subiecte privind neplata amenzilor și nici despre „suspendarea” sau închiderea postului

Consiliul Național al Audiovizualului a decis astăzi să ceară un drept la replică după acuzațiile aduse miercuri seara de Rareș Bogdan la Realitatea TV, că forul audiovizual ar intenționa să „suspende” emisia postului. 

Membrii CNA, întruniți în ședința de astăzi, au decis să trimită un drept la replică Realitatea TV, dar și să analizeze emisiunea de miercuri seara, la propunerea Monicăi Gubernat. 

Publicitate

În cadrul ediției Jocuri de putere din 15 februarie, Rareș Bogdan a afirmat că membrii CNA au avut o întâlnire informală cu reprezentanți ai televiziunilor de știri, în care s-a vorbit despre suspendarea licenței postului (detalii, AICI). 

Comunicatul integral al CNA, în continuare:

Având în vedere afirmațiile făcute de realizatorul Rareș Bogdan la începutul emisiunii „Jocuri de putere”, din data de 15.02.2017, cu privire la o posibilă „suspendare” a emisiei postului Realitatea TV,

Consiliul Național al Audiovizualului face următoarele precizări:

La întâlnirea informală ce a avut loc la sediul CNA între membrii Consiliului și reprezentanții radiodifuzorilor nu s-au discutat subiecte privind neplata amenzilor și nici despre „suspendarea” sau închiderea postului Realitatea TV.

Menționăm că din partea postului Realitatea TV nu a participat niciun reprezentant la această întâlnire informală, deși au primit invitație și au fost contactați telefonic, la fel ca și ceilalți reprezentanți ai posturilor de știri Antena 3, B1 TV, Digi 24 și România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Niste mincinosi,toate elementele arata o ofensiva a autoritatilor aservite politic impotriva protestatarilor si a acelora care,in opinialor,autoritatilor,i-au sprijinit direct sau indirect! In loc sa sanctioneze intentia infractionala a guvernului si pozitia mincinos partinitoare a unor televiziuni de stiri aservite,CNA-ul se face complicele acestui joc! O minima inteligenta ar fi trebuit sa-i faca sa inteleaga ca sunt de partea gresita a baricadei dar servilismul degradant si colcaiala de interese colaterale ii impiedica!! Se umplu iarasi de ridicol!!

Trimite un comentariu