Skip to main content

CNA vrea să invite televiziunile de ştiri la o şedinţă informală. Membru CNA: „niciun radiodifuzor nu mai respectă legea. Am ceva rezerve la B1 TV”

 
televizoare CNA
televizoare CNA

Membrii CNA vor să stea de vorbă cu reprezentanţii televiziunilor de ştiri despre derapajele din ultimul timp. Propunerea a venit din partea Monicăi Gubernat, membru CNA.

Publicitate

„V-aş propune să avem o întâlnire cu reprezentanţii posturilor de ştiri pentru că problemele sunt foarte grave şi ar trebui să le discutăm franc, inclusiv de publicitate, de politică editorială, de ce doriţi. Cred că trebuie să avem o întâlnire cu ei. Lipsa totală a imparţialităţii, a echilibrului pe posturile considerate cândva cele mai exhilibrate şi corecte. Totuşi, sunt foarte multe lucruri de discutat”, şi-a motivat Monica Gubernat propunerea.

Porpunerea a fost votată de şase dintre cei nouă membri ai Consiliului: Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Geogescu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu şi Răsvan Popescu.

Dorina Rusu, Valentin Jucan şi Florin Gabrea au fost împotrivă. Jucan a şi explicat de ce este împotriva acestei întâlniri informale: Eu înţeleg propunerea, este pertinentă, însă noi, de fapt, ce facem? Vom discuta, vom negocia? Există radiodifuzori care încă trebuie să restepecte legea, alţii înţeleg că legea e facultativă. Noi acum ne întâlnim cu radiodifuzorul să ne situăm într-o pozitie in care Consiliul se roagă să fie respectată legea. Ca să vin să ma întâlnesc cu radiodifuzorul, cu Antena 3, cu B1, cu Realitatea TV ca să-i rog să respecte legea e sub demnitatea mea

Monica Gubernat a mai spus că, în opinia sa, „în acest moment nici un radiodifuzor nu mai respectă legea. Am ceva rezerve la B1 TV. În schimb, v-ati uitat la Digi? Nici urmă de echilibru în studio, în ultima săptămână. Ei fiind cândva un etalon, da?”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • danu. danu.
    Asta se numește, academic, "căcat împroșcat în ventilator". Adică aceleași mârșăvii de tipul: "Înainte de '89 toți românii au fost mai mult sau mai puțin colaboratori ai Securității" (D. Voiculescu); "Dacă sunt din ce în ce mai mulți corupți, atunci legea trebuie schimbată" (A. Severin); "Dacă toți suntem corupți, înseamnă că nimeni nu e corupt" (C. P. Tăriceanu) și altele...

    Nu o suspectez pe duduia (profund oripilată de ce se întâmplă în studio la Digi24) ca pe o finuță cu gusturi politice englezești din epoca victoriană: "Stropește-l strașnic cu tot căcatul tău și, după aia, n-are decât să se spele cu toată apa Tamisei degeaba, tot timpul o să pută ceva în urma lui."
  • doar eu doar eu
    @VladRu nu intelegi?psd tv(romania tv) in opinia ei e cu 0 abuzuri.
    De aia restul posturilor sunt cu abuzuri,damnnnnnn
  • VladRu VladRu
    Monica Gubernat a mai spus că, în opinia sa, „în acest moment nici un radiodifuzor nu mai respectă legea. Am ceva rezerve la B1 TV. În schimb, v-ati uitat la Digi? Nici urmă de echilibru în studio, în ultima săptămână. Ei fiind cândva un etalon, da?”

    DESPRE MONICA GUBERNAT:
    A facut parte din echipa tehnică de campanie a PSD în anii 2000 şi 2004.

    Acum intelegeti comentariul acestei Monica Gubernat impotriva DIgi 24?
  • anonimul de la colt anonimul de la colt
    ba astia de la CNA chiar au demonstrat ca sunt niste incompetenti si ca sunt acolo doar pentru interesele de partid!!chiar nu vad,sau nu vor sa vada ce fac ROMANIA TV si ANTENA 3?posturile astea doua au incitat la dezordine sociala si la genocid,prin promovarea de mesaje amenintatoare si denigratoare!!aloo CNAA trezireaaa!!daca nu dati-va naibii demisia incompetentilor!!!
  • alex2 alex2
    ce smecherie! cna arunca idei cum ca "toate" posturile sunt vai de capul lor; sugereaza astfel ca nu doar cele pentru care au primit sute de reclamatii sunt cu probleme, ci si altele, pentru care nu primesc reclamatii.
    si atunci, pentru ca "toti" ar trebui sanctionati, nu mai sanctionam pe nimeni.
  • johhny bravo johhny bravo
    De ce sedinta informala? Are cineva ceva de ascuns, vreo jena (sic!)?
  • doar eu doar eu
    Unde dezechilibru la digi24,ca n-am sesizat... :/
  • Adrian Adrian
    Ca să vezi. România TV nu e pe listă care e un post de propagandă, dar culmea că apare Digi 24 un post imparțial, nu bag mâna în foc că nu au exagerat și ei, dar oricum nu se poate compara cu România TV. Care este explicația la faptul că lipsește România TV din discuție, CARE ?
  • alex alex
    Au ramas fara publicitate televiziunile *** ale PSD si CNA se gandeste sa le bage in aceeasi oala si pe celelalte televiziuni de stiri.Mi-e scarba de CNA!!!Vreau sa stiu cand digi,b1 sau realitatea au spus ca protestatarii de la Cotroceni sunt manipulati,intoxicati sau platiti?A3 si RTV si-au batut joc de protestatarii din piata Victoriei cateva saptamani si acum vine CNA si zice ca toate televiziunile de stiri nu sunt "echilibrate"?RUSINE,CNA!!!!DEMISIA!!!!

Trimite un comentariu

sus