Skip to main content

Ziaristul Cristian Vasilcoiu, consilierul Liei Olguța Vasilescu. Ce spune jurnalistul

 
Ziaristul Cristian Vasilcoiu, consilierul Liei Olguța Vasilescu. Ce spune jurnalistul
Cristian Vasilcoiu - Foto: Profit.ro

Jurnalistul Cristian Vasilcoiu iese din presă. El este noul Consilier al ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Vasilcoiu se ocupă de partea de comunicare și coordonează activitatea Biroului de Presa al Ministerului Muncii și Justiției Sociale. 

Contactat de Paginademedia.ro, Vasilcoiu a declarat: „După 17 ani în presă, consider că este o provocare să lucrez și de cealaltă parte a "baricadei". Cu atât mai mult cu cât merg să lucrez cu un ministru care a fost, el însuși, ziarist. Nu știu dacă foarte multa lume știe, dar Lia Olguța Vasilescu și-a început, ca și mine, cariera în presă. Cum a fost prima mea șefa, iată că a ajuns să fie și ultima.” 

CARTE DE VIZITĂ. Jurnalistul Cristian Vasilcoiu lucrează în presă de la începutul anilor 2000, mai întâi ca reporter în presa locală de la Craiova, la Cuvântul Libertății, Jurnalul de Oltenia și corespondent local pentru Jurnalul Național. În 2006, el a devenit jurnalist la Gardianul, urmând ca un an mai târziu să treacă la Adevărul, iar după doi ani, în 2008, devine reporter la Evenimentul zilei.
În 2012, Cristian Vasilcoiu a trecut de la presa scrisă, la televiziune, când a început la Realitatea TV. Tot la Realitatea TV el a făcut pentru scurt timp și o emisiune despre justiție, În ultimă instanță. A mai lucrat la B1 TV, tot reporter, Libertatea și Profit.ro. 
În ultima an, Vasilcoiu a fost reporter de investigații la emisiunea România furată de la Digi 24, post pe care l-a părăsit la începutul acestui an. 
Publicitate

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu