Skip to main content

VIDEO. Dana Grecu l-a dat afară din studio pe Codrin Ștefănescu, după ce și-a bătut joc de alt invitat

 
VIDEO. Dana Grecu l-a dat afară din studio pe Codrin Ștefănescu, după ce și-a bătut joc de alt invitat

Dana Grecu l-a dat afară, luni seara, pe Codrin Stefanescu din studioul Antenei 3, dupa ce PSD-istul a inceput să îl îngâne și să-l imite pe reprezentantul PNL, Răzvan Prisca, scrie HotNews.

Publicitate

De la ce a pornit totul: 

Potrivit sursei citate, Codrin Ștefănescu argumenta că Florin Iordache, fostul ministru al Justiției, e un "erou", dar Prisca a replicat ca fostul ministru al Justitiei "a dus distrugerea Justitiei din Romania până în Monitorul Oficial".

Replica l-a iritat pe secretarul general adjunct al PSD, care a inceput sa îl îngâne și să râdă de modul în care vorbea PNL-istul.

Dana Grecu i-a cerut lui Ștefăneascu sa își ceară scuze și l-a amenințat că îi taie microfonul in caz contrar, lucru care s-a și întâmplat.

La un moment dat Codrin Stefanescu a intrebat: "Ma dati afara din emisiune?", iar Dana Grecu i-a raspuns: "Daca nu va cereti scuze puteti sa plecati".

In acel moment, Codrin Steganescu si-a dat jos lavaliera, si-a luat telefonul de pe masa si a plecat, afirmand: "Ramaneti aici dl Prisca cu Dana Grecu care sustine PNL".

Dana Grecu dupa plecarea lui Codrin Stefanescu din emisiune: "Daca presedintele Romaniei i-ar fi spus domnului Prisca ceea ce i-a spus Codrin Stefanescu, ar fi fost dat afara din emisiune. Am tot respectul pentru domnul Codrin Stefanescu si il astept oricand in emisiune, daca mai vrea sa mai vina. Trebuia sa spun lucrurile astea pentru ca e prima data cand dau afara pe cineva din emisiune."

Momentul plecării lui Codrin Ștefănescu, în continuare (via Antena 3):

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu