Skip to main content

Declarațiile ministrului Iordache, pe TV. B1: Nu vrea pancarte cu Rușine. România TV: Intoxicarea iohanniștilor

 
Declarațiile ministrului Iordache, pe TV. B1: Nu vrea pancarte cu Rușine. România TV: Intoxicarea iohanniștilor

BURTIERĂ LA MINUT. Ministrul justiției, Florin Iordache, s-a mutat într-o altă încăpere pentru declarația de presă, după ce, în sala în care a intrat inițial, membri ai USR l-au înconjurat cu foi pe care scria "Rușine".

Publicitate

Cum s-a văzut pe posturile de știri?

Iordache nu vrea pancarte cu "Rușine", a pus pe burtieră B 1 TV. Iordache a mutat declarația ca să scape de putere", a titrat Realitatea TV.

România TV s-a remarcat cu burtiere care vorbeau despre Conferința oprită de oamenii lui Iohannis după ce, înainte de transmisie, postul repeta în buclă titluri despre "violența extremă" a mititingurilor din noapte. Pe postul controlat de Sebastian Ghiță rulau burtiere care vorbeau de "intoxicarea iohanniștilor" și de cine sunt VIP-urile care NU scapă după ordonanțe.

Până la declarația lui Iordache, România TV anunța, pe burtieră, cu majuscule, că "Urmează noi imagini de la atacul asupra Guvernului". Ca și la relatările de marți noapte, România TV vorbea de "violență extremă", deși mitingurile au fost pașnice, cu câteva incidente calmate fără probleme.

Burtiere de pe România TV:

  • Imaginile tupeului scandalor, tehnocrații nu se lasă; incitarea la violențe, cum profită de noul val de proteste
  • Iohanniștii pierd instrumentele poliției politice: denunțurile
  • EXPLOZIV: Intoxicarea iohanniștilor - cum dezinformează despre ordonanțe în timpul protestelor
  • Planul pentru dărâmarea Guvernului
  • Intoxicarea Iohanniștilor
  • Lista VIP-urilor care NU scapă

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Atat Romania tv, Antena3 cat si B1 sunt parodii formate din clovni si caricaturi de oameni. La Antena3 Misu Badea tot facand spagatul pe doua scaune i-a cazut creierii intre craci si nu mai judeca! La asemenea parameci nu ma uit si aceste parodii le-am scos de pe telecomanda

Trimite un comentariu