Skip to main content

DERAPAJ. Știrile despre proteste, promovate de România TV cu imagini din alte țări

 
DERAPAJ. Știrile despre proteste, promovate de România TV cu imagini din alte țări

DERAPAJ. Imagini violente, cu incendii, scutieri și mascați, au fost publicate pe Facebook de România TV, ca ilustrare la textul: "Război în România".

În prima imagine, un om de la forțele de ordine, cu mască de gaze, fuge de o zonă în flăcări.

A doua imagine surprinde un moment violent, o altervație între forțele de ordine și alți trei indivizi.

Publicitate

Niciuna dintre fotografii nu are legătură cu România. Ulterior, postarea a fost ștearsă de pe contul România TV.

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Bravo CNA ai scapat haita de sub control.

    La ghita tv ma astept ca duminica sa prezine imagini de la maidan si sa le prezinte ca din Bucuresti iar ca transmisiuni tara ceva din Dombass si lupte de strada.
  • Se știe că România tv este postul mincinos și dezinformare în masă. controlat și dirijat de PSD. *** program. dar nu am reușit să înțeleag cum marea Dragotescu și marea Cretulescu nu a apărut încă pe sticla cu aceste evenimente. său dat la fund cum se spune. Dacă infractorul de GHITA a fugit de frica pușcărie (și așa nu scapă ).acum fug și slugile. ar trebui căutat mai adinc despre acești ziși ziariști. *** sint puși la păstrare. O data sigur va ieși la iveala totul despre acest post ***
  • @Cristian hashtagul ar trebui sa fie #alegerianticipatemartie2017. pentru ca tot PSD-ul va castiga daca ar fi anticipate si apoi ati vrea altele prin iunie sau iulie.
  • Mi se pare ceva tipic RTV. Iar partea cu stersul urmelor au invatat-o de la A3 care dupa ce dadea stiri false le stergea de pe site si orice filme postate de oameni pe youtube, cu stirea falsa, erau reclamate pe motive de copyright.

Trimite un comentariu