Skip to main content

Dorin Chioțea, discuții avansate cu TVR, pentru o emisiune

 
Dorin Chioțea, discuții avansate cu TVR, pentru o emisiune

Jurnalistul Dorin Chioțea, suspendat de la Realitatea TV la începutul lunii decembrie și apoi concediat, este în discuții avansate cu TVR pentru a prezenta o nouă emisiune. 

Din informațiile Paginademedia.ro, este vorba despre un matinal, ce ar putea fi lansat în lunile aprilie sau mai, la TVR 1. 

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, jurnalistul nu a comentat informația. 

Reamintim că, la începutul lui decembrie 2016, jurnalistul a fost suspendat după ce a lăudat pe Facebook modul în care postul Antena 3 a acoperit parada de 1 Decembrie (detalii, AICI). Ulterior, acesta a fost concediat. 

El a lucrat la Realitatea TV din 2011 până în 2016. În paralel, la începutul lui 2011, el a fost o scurtă perioadă editor general la emisiunea Drept la țintă, prezentată la Kanal D de Mădălin Ionescu.

Chioțea a mai fost redactor-șef la ProSport, dar și șef al sportului la Adevărul. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • tvr 1 e un post care nu are identitate nu stii la ce categorie sa l identifici ..nu e nici tv de stiri nici de talk show...e varza toata grila ..ei il mentioneaza a fi un post informativ..dar a intrebat lumea de ce are nevoie...un post care se zbate undeva pe locul 9 in audiente...daca o data conta si se lupta cu marile posturi tv antena 1 si pro tv acum se lupta cu b1 tv...rusine ca v ati batut joc de tvr1 si ati furat pana nu ati mai putut...
  • Dorin Chiotea nu vine la TVR. In redactia Realitatea se vorbeste ca scapam de Lavinia Sandru, Octavian Hoandra si Rares Bogdan. Denise Rifai ramane, ***. Hi, Hi, Hi!!!!
  • Dorin e in discutii cu sefii de la TVR de multa vreme inca din vara de pe cand era la Realitatea. L-au vazut multi pe aici. Sinteti siguri ca va face un matinal? Lumea vorbea ca vine la Sport dupa ce Hossu a dovedit ce si cat (nu) poate si s-a plimbat prin toate deplasarile posibile. Pana acum s-au adus numai maini moarte gen Desliu, Arvat sau gimnastele care nici nu stiu sa citeasca bine de pe promter.
  • De cand dna Irina Radu e presedinta lucrurile s-au schimbat in bine. Sunt emisiuni mai interesante, au aparut figuri noi. Inainte trebuia sa astepti telejurnalul ca sa vezi ce se intampla, acum evenimentele importante sunt mai mereu in direct. Nu inteleg de ce o tot injura lumea pe aici.
  • De cand a plecat de la Realitatea nu ma mai uit dimineata la tv. Toate programele sint cu aceleasi stiri iar prezentatorii foarte slabi. Abia astept sa il revad pe ecran pentru ca era cel mai bun si cel mai cult si facea o atmosfera destinsa.
  • Pomanagioaica (sau pomanagiu frustrat) esti tu, Livia Pila! Probabil o arzi aiurea prin TVR, asistent de productie sau carator de casete si visezi sa ajungi in CA, dar daca te dau aia afara nu te mai angajeaza nimeni.
  • TVR o fi in pragul falimentului dar cu Chiotea se duce direct in groapa! Daca lasa mira pe post face rating mai mare.

Trimite un comentariu