Skip to main content

Dragnea: E o campanie de manipulare. Dacă mă uitam doar la televizor aș fi ieșit și eu în stradă

 
Dragnea: E o campanie de manipulare. Dacă mă uitam doar la televizor aș fi ieșit și eu în stradă

"Și eu, dacă mă uitam numai la televizor, fără să mă uit la deciziile CCR, pe ce a adoptat Guvernul, aș fi ieșit în stradă revoltat", a spus Liviu Dragnea, fără a menționa vreun post de televiziune.

Publicitate

Liderul PSD a vorbit despre o "campanie de manipulare și dezinformare" derulată în ultimele zile, "o asemenea mașinărie de dezinformare eu am mai văzut la Revoluție". Dragnea nu a precizat care sunt canalele pe care se practică dezinformarea.

A făcut aluzii la Mircea Marian, fără a-l nominaliza: "este un jurnalist care a făcut publică adresa mea. Acelui domn i-am făcut plângere penală".

A trimis și la Rareș Bogdan, tot fără a-l nominaliza: "un domn de la o televiziune cu batistă la rever, foarte elegant si bun reporter", care "a primit niște informații legate de comasarea DNA cu DIICOT". "PSD nu a venit cu această propunere, nici nu avem în plan", a spus Dragnea, după ce anterior a făcut referire la fostul ministru al Justiției Raluca Prună: "ea a anunțat că unul din proiectele ei e comasarea DNA cu DIICOT", o doamnă "care participă în continuare la mobilizarea acestor mitinguri".

GALERIE FOTO. Intervenția lui Liviu Dragnea, pe posturile de știri:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • il doare la patina pe tovarasu' *** cu mustata ! El se adreseaza in EXCLUSIVITATE *** ! Mai nou vad ca avem guvernul Pruna si programul de guvernare Pruna ! Doamna Pruna a certut gratierea, tot ea a cerut dezincriminarea coruptiei si mai nou ( culmea tupeului bolsevic ) , d-na Pruna a cerut comasarea DIICOT si DNA ! Ei fac si indeplinesc tot ce le-a cerut doamana Pruna si ar trebui sa ne bucuram ! De fapt cred ca de asta s-a si iesit la DEMONSTRATII si lozinca ar trebui sa fie : MULTUMIM PARTIDULUI , multumim doamna Pruna ! Hai ca am depasit limita PENIBILULUI ! Sau NU ? Doamne cui ne-ai lasat ? Ai putea cel putin sa inalti GARDUL ( din fonduri europene of course) ca taaareee multi l-au sarit...
  • Pacat ca Guvernul PSD-ALDE a omis un lucru esential in alcatuirea proiectului de Buget: acela de a impune achizitionarea si folosirea unui detector de minciuni atasat microfoanelor de la care reprezentantii acestor partide fac declaratii presei.
    Abia le-ar mai disparea aroganta si ironia fina de cate ori nu au argumente pentru minciunile, adevarurile trunchiate si toate ineptiile pe care le debiteaza.
  • Asta ne crede PROSTI? Romanii au iesit in strada pentru acea lege data de hotii astia, si tot ei zic ca e manipulare? Si bravo lor ca iasa. Jos cu infectii

Trimite un comentariu