Skip to main content

Emisiunea NextStar a lui Dan Negru, sezon nou din februarie

 
Emisiunea NextStar a lui Dan Negru, sezon nou din februarie

Al optulea sezon al emisiunii NextStar, prezentată de Dan Negru, își va face debutul, luna aceasta. Emisiunea de divertisment, dedicată copiilor talentați, va începe joi, 16 februarie,

“Next Star” revine, la Antena 1, din 16 februarie, de la ora 20.30, cu cel de-al optulea sezon prezentat de Dan Negru. Un sezon cu aceiași jurați Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa.

Publicitate

Dana Mladin, producătoarea show-ului, despre noutățile din sezon: „Sezonul acesta lupta se ascute! Spre deosebire de celelalte sezoane, de data asta jurații sunt cei care vin cu copiii în concurs. Fiecare jurat are două propuneri pe ediție și va trage cu dinții ca cei doi copii “ai săi” să ajungă cât mai departe. Vor exista în continuare stelele verzi și înfricoșătoarele stele roșii. Juratul nu va avea voie să voteze pentru copiii pe care îi aduce în competiție. Poate încerca să influențeze decizia celorlalți trei jurați, însă nu are voie să acorde nici o de stea, fiind subiectiv.”

O altă noutate a sezonului vor fi numerele de familie, care se vor regăsi în fiecare ediție a show-ului. “Plecând de la un copil talentat în orice domeniu, am descoperit că și membri ai familiei sale sunt talentați. Așa că e liber la participarea cu tot familionul! Că e vorba despre cântăreți, sportivi sau dansatori, actori sau circari, putem vedea sezonul ăsta cum talentul se transmite din tată în fiu”, mai spune Dana Mladin.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu