Skip to main content

Emisiunea NextStar a lui Dan Negru, sezon nou din februarie

 
Emisiunea NextStar a lui Dan Negru, sezon nou din februarie

Al optulea sezon al emisiunii NextStar, prezentată de Dan Negru, îşi va face debutul, luna aceasta. Emisiunea de divertisment, dedicată copiilor talentaţi, va începe joi, 16 februarie,

Publicitate

“Next Star” revine, la Antena 1, din 16 februarie, de la ora 20.30, cu cel de-al optulea sezon prezentat de Dan Negru. Un sezon cu aceiaşi juraţi Alina Eremia, Pepe, CRBL şi Dorian Popa.

Dana Mladin, producătoarea show-ului, despre noutăţile din sezon: „Sezonul acesta lupta se ascute! Spre deosebire de celelalte sezoane, de data asta juraţii sunt cei care vin cu copiii în concurs. Fiecare jurat are două propuneri pe ediţie şi va trage cu dinţii ca cei doi copii “ai săi” să ajungă cât mai departe. Vor exista în continuare stelele verzi şi înfricoşătoarele stele roşii. Juratul nu va avea voie să voteze pentru copiii pe care îi aduce în competiţie. Poate încerca să influenţeze decizia celorlalţi trei juraţi, însă nu are voie să acorde nici o de stea, fiind subiectiv.”

O altă noutate a sezonului vor fi numerele de familie, care se vor regăsi în fiecare ediţie a show-ului. “Plecând de la un copil talentat în orice domeniu, am descoperit că şi membri ai familiei sale sunt talentaţi. Aşa că e liber la participarea cu tot familionul! Că e vorba despre cântăreţi, sportivi sau dansatori, actori sau circari, putem vedea sezonul ăsta cum talentul se transmite din tată în fiu”, mai spune Dana Mladin.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rogojan razvan rogojan razvan
    ABEA ASTEPT SA INCEAPA NEXT STAR SUNT CURIOS DACA VA MAI EXISTA golden starul
  • mile mile
    insula iubiri e cel scump program mareane , antena cei mai buni
  • marian marian
    De frica sa nu piarda lupta cu pro si kanal antenuta lui mile baga toate productiile ,de doi lei

Trimite un comentariu

sus