Skip to main content

Florin Călinescu, jurat la show-ul de dans al Pro TV. Mihai Petre revine la postul TV. Juriul complet

 
Florin Călinescu, jurat la show-ul de dans al Pro TV. Mihai Petre revine la postul TV. Juriul complet
Sursa foto: Libertatea

UPDATE 9.50. Pro TV a remis un comunicat în care anunță numele emisiunii - Uite cine dansează - și prezintă componența integrală a juriului: Andreea Marin, Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu, Mihai Petre. Comunicatul, în articol.

Publicitate

Juriul viitoarei emisiuni de dans de la Pro TV îl va avea în juriu și pe Florin Călinescu, potrivit informațiilor Paginademedia.ro. Actorul și omul de televiziune va fi, astfel, în două show-uri de la Pro TV: la cel de dans și la Românii au talent.

Călinescu va fi la masa juraților alături de Andreea Marin (despre care Paginademedia.ro a scris aici) și de coregraful Gici Căciuleanu (despre care Paginademedia.ro a scris aici).

Din informațiile Paginademedia.ro, emisiunea va fi difuzată lunea, iar premiera este programată pentru 6 martie.

Despre venirea lui Florin Călinescu în juriul emisiunii de dans a scris și ziarul Click!, care a publicat în premieră informația.

Pe lângă cei trei jurați, Click! notează că în juriu va fi și Mihai Petre. Petre se întoarce la Pro TV (unde a fost jurat la Dansez pentru tine) după o perioadă la Antena 1 (unde a jurizat la Dansez printre stele).

Show-ul de dans este prezentat de Mihaela Rădulescu și de Cabral. Printre concurenți: Marius Manole, Oana Zăvoranu, Rona Hartner, Joseph Hadad, Sandu Lungu (luptător de MMA) și Dana Budeanu.

DIN COMUNICATUL PRO TV:

În această primăvară, întreaga Românie este invitată să descopere Uite cine dansează!, noul show pregătit de Pro TV! (...)

Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Căciuleanu și Florin Călinescu vor ocupa, în această primăvară, masa juraților Uite cine dansează!(...)

Pentru Andreea Marin e o provocare să fie la aceeași masă cu Mihai Petre, Gici Căciuleanu și Florin Călinescu!

"E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalități, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită." , a spus Andreea Marin despre colegii ei de la masa juraților. Însă, trecând peste această provocare, vorbește despre dans cu o pasiune a unui adevărat iubitor al acestei arte!

"Dansul și-a pus amprenta pe viața mea și astfel am învățat să-mi parcurg drumul cu eleganța valsului, chiar și în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginație și ritm neobosit în profesie. În privința calității programului, nu am niciun dubiu și sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci știm foarte bine ce înseamna forța, calitatea și creativitatea Pro TV." , a spus Andreea Marin despre show-ul Uite cine dansează!.

Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciați dansatori profesioniști din România, iar diplomele și premiile pe care le are în palmares vorbesc de la sine! Juratul declară că este fericit să revină la Pro TV și să vorbească despre cea mai mare pasiune a sa: dansul.

“Mă bucur enorm să revin în televiziune și că acest lucru se întâmplă la Pro TV, un loc foarte drag mie, în care mă regăsesc. De asemenea, mă bucur să împărtăşesc din experienţa mea şi să fiu din nou jurat într-o emisiune cu şi despre dans. Dorinţa mea este ca acest show să fie un pas înainte din toate punctele de vedere, producţie, nivel al dansatorilor. Sunt convins că aşa o să fie şi sunt încrezător că vom avea multe de oferit publicului. Practic, atunci când e vorba de dans, asta este pasiunea mea şi toate lucrurile făcute din pasiune nu au cum să iasă decât bine.”, a declarat Mihai Petre.

Gigi Căciuleanu, pentru prima dată într-un proiect de televiziune în România

Gigi Căciuleanu este unul dintre cei mai apreciați coregrafi din întreaga lume, cu o experiență de zeci de ani în care a colaborat inclusiv cu Teatrul Bolshoi, din Moscova. Uite cine dansează! este primul proiect de televiziune pe care îl acceptă Gigi în România.

“Dansul este o artă, o meserie și un limbaj. Toate trei universale. Atât legile corpului, cât si cele ale spațiului în care se dansează sunt aceleași pentru toate tipurile de dans, fie el clasic, modern, folcloric, sportiv, de salon, contemporan sau jazz. Având în vedere aceste principii, îmi propun să evaluez prestația participanțior așa cum am făcut-o până acum în orice juriu de dans la care am avut onoarea să particip. În primul rând, prin prisma experienței mele profesionale. Apoi, cu modestie, fiindu-mi foarte clar că orice analiză a unui act artistic nu poate fi decât subiectivă. Și, nu în cele din urmă, cu toată dragostea, dansul fiind o artă pe care o iubesc mai mult decât orice. Mă bucur de invitația pe care am primit-o de a face parte din juriul acestui show și îmi propun să-mi asum acest rol cu exigență, dar și cu cât mai mult respect pentru artiști, pentru producție și, bineînteles, pentru public.”, a spus Gigi Căciuleanu.

Florin Călinescu, în stilul său specific, spune că este avid să descopere cele mai surprinzătoare și interesante momente pe scena Uite cine dansează!, care să îl convingă să acorde cel mai mare punctaj.

Despre așteptările sale de la show-ul Uite cine dansează!, Florin Călinescu a declarat: „Mă aștept la un singur lucru: ca telespectatorii Pro TV să găsească încă o emisiune pe gustul lor! La masa juratilor, eu o să fiu flămând!”. (...)


Despre jurații Uite cine dansează!

Cu o experienţă de peste 20 de ani în televiziune, radio şi presă scrisă, Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate celebrităţi din România. De-a lungul timpului, a produs si a prezentat producţii de succes, a fost corespondent special la Ceremonia acordării Premiilor Oscar ale Academiei Americane de film la Los Angeles, a fost director de programe și este prima jurnalistă din România care a ecaladat vârful Kilimanjaro, Acoperişul Africii. Este Ambasador UNICEF, preşedinte al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa şi se implică permanent în proiecte dedicate calității vieții. În copilărie şi in adolescenţă, Andreea a urmat cursuri de dans sportiv, pasiunea sa fiind și astăzi tangoul.

Mihai Petre a început să studieze dansul la 8 ani, iar după numai 6 ani, la 14 ani, a ajuns campion național la dans sportiv. Mihai a fost campion al României trei ani la rând, împreună cu soția și partenera sa de dans, Elwira Petre. De asemenea, perechea formată din cei doi este prima din România care a reușit să se claseze în primele 50 ale lumii și reprezintă prima prezență românească într-o finală de Cupă Europeană, la Moscova, în anul 2004. Mihai Petre este unul dintre cele mai importante nume din acest domeniu în România și încearcă să formeze noi perechi de dansatori care să obțină rezultate notabile, în cadrul școlii de dans pe care o conduce.

Gigi Căciuleanu a descoperit dansul contemporan de avangardă la 14 ani, a absolvit Școala Națională de Coregrafie din București și și-a completat studiile de dans și coregrafie la Teatrul Bolshoi din Moscova. Gigi a fost solist al Operei Române și, de-a lungul carierei sale, a câștigat nenumărate premii importante atât în țară, cât și în străinătate. Fiind un coregraf extrem de apreciat la nivel mondial, Gigi Căciuleanu face parte și din diferite jurii în concursuri naționale și internaționale. Gigi continuă sa predea tehnica sa specifică și stilul său original de dans contemporan în Franța și în întreaga lume.

Actor, regizor și realizator de emisiuni TV și radio, Florin Călinescu a terminat Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică Ion Luca Caragiale și a debutat în film în 1981, în serialul Lumini și umbre. Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: Asfalt Tango, Filantropica, Băieți buni, O vară de neuitat, Anticamera sau Maria. Florin Călinescu este unul dintre cei mai talentați și efervescenți actori și prezentatori din România. În lumea media, el a intrat la începutul anilor ’90, la radio, cu emisiunea Duminicile celor singuri, continuând cu emisiuni realizate la Pro TV și Sport.ro. În anul 2015, Florin Călinescu și-a făcut revenirea în televiziune, ca jurat în emisiunea Românii au talent.
 

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Va fi programat luni daca nu merge il vor reprograma sambata. Oricum ei stiu ca sambata ar fi lideri inconstetabili de audienta de asta il pun lunea la bataie cu Chefi la cutite. Iar referitor la ziua de duminica sa nu uitam ca la VRJ e un show emotional despre copii care va fi peste IUmor. Le avem in juriu pe cele mai cunoscute cantarete si mai iubite:Andra si INNA! Filmele duminica erau la distanta foarte mica de IUmor asa ca nu cred ca e motiv de ingrijorare!
  • Eu cred ca se joaca la cacealma.. cu Mihai Petre si F.Calinescu in juriu la "Uite cine danseaza" ca sa il poata reintroduce la R.A.T. in caz ca nu se vor mai intelege cu Calinescu... Calinescu a fost introdus si in Atletico Textila nu doar in juriul celor 2 emisiuni...
  • @dan, Ai argumente cand spui ca e cel mai prost juriu ales vreodata? Daca ma intrebi pe mine cel mai prost juriu e cel de la te cunosc de undeva. Da, show-ul va fi un mare esec, dar din cauza formatului, zilei de difuzare, prezentatoarei si a concurentilor, nu din cauza juratilor. Juriul e bine ales, dar preferam o persoana cu imagine mai buna in locul Andreei Marin. MihaiPetre si Florin Calinescu s-au descurcat excelent ca jurati la Romanii au talent, iar Gigi Caciuleanu e o personalitate iin lumea dansului, dar am rezerve in privinta Andreei Marin. Daca Managementul se razgandeste si programeaza show-ul sambata, are o mica sansa sa fie lider.
  • Ce nume neinspirat "Uite cine danseaza!". Ma asteptam la un nume mai pompos din partea ProTv. De exemplu "Totul pentru dans", "Vedetele danseaza!", "Dans de star"..

    Oricum emisiunea este un esec la bataie cu Chefi la cutite, ii vor bate si RomaniaTv si Antena3. Mai bine era sambata, asa aveau un surplus pentru ca urma imediat dupa Romanii au talent, avand in vedere ca e Calinescu. Oricum doar Romanii au talent si Las fierbinti mai pot salva grila de primavara. Vocea Jr nu cred ca va bate iUmor
  • @F, Ce spui tu, ar fi ideal, dar e aproape imposibil avand in vedere ca ProTV are tot mai multe show-uri. Antena1, difuzeaza aceleasi show-uri primavara si toamna, in timp ce la ProTV sunt difuzate doar o singura data pe an si sunt mult mai multe. Ai vazut ce s-a intamplat la Masterchef cand s-au adus fetenoi!
  • Prea multa lume are mai mult decât o emisiune. E ceva ce vedeai pana acum mai mult la Antena. Mi se pare neinspirat.
  • Astia de la Pro nu sunt sanatosi ! Sa pui un astfel de program intr-o zi de luni, este de rasul lumii! Iar concurentii sunt niste anonimi.

Trimite un comentariu