Skip to main content

FOTO. Ziua trei de proteste la TV. În teren, proteste pașnice, la TV: „Tensiune maximă în centrul capitalei”

 
FOTO. Ziua trei de proteste la TV. În teren, proteste pașnice, la TV: „Tensiune maximă în centrul capitalei”

A treia zi consecutivă de proteste. „Guvernul nu dă înapoi. Nici strada nu renunță”, titrează pe burtieră Digi24, joi seara, după ce în jur de 90.000 de persoane au protestatat în Piața Victoriei din Capitală. Alte zeci de mii au fost în orașele din toată țara. În total: peste 220.000 de protestatari estimează Digi24.

Publicitate

România TV și Antena 3 se feresc de estimări. România TV nu afișează nicio cifră, ca și în celelalte zile. Pe perioada monitorizării Paginademedia.ro, niciunul dintre posturi nu a afișat pe burtieră numărul protestatarilor din București și nici din țară.

„După violențele ultrașilor, oamenii pașnici revin în stradă”, anunță Antena 3. Cel mai probabil este vorba despre violențele de miercuri seara. „Tensiune maximă în centrul Capitalei”, mai anunță același post de știri.

Tot Antena 3: „Protestele vor continua timp de 10 zile”. 

La România TV, mesajele sunt în același stil tabloid: „Situație explozivă”, „Cine este în spatele violențelor” (nu e clar dacă este vorba despre violențele de miercuri seara sau de evenimente din această seară). 

GALERIE FOTO.

  

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cred ca se refera la situatia lor, ca statie tv. Cu un patron fugar, si cu un picior in puscarie, cu salarii taiate si intarziate. Chiar este o ¨ Situatie exploziva¨la ei in ograda. Acum ce sa faca si ei?........joaca ultima lor carte, si spera sa le iasa......

Trimite un comentariu