Skip to main content

FOTO. Ziua trei de proteste la TV. În teren, proteste paşnice, la TV: „Tensiune maximă în centrul capitalei”

 
FOTO. Ziua trei de proteste la TV. În teren, proteste paşnice, la TV: „Tensiune maximă în centrul capitalei”

A treia zi consecutivă de proteste. „Guvernul nu dă înapoi. Nici strada nu renunţă”, titrează pe burtieră Digi24, joi seara, după ce în jur de 90.000 de persoane au protestatat în Piaţa Victoriei din Capitală. Alte zeci de mii au fost în oraşele din toată ţara. În total: peste 220.000 de protestatari estimează Digi24.

Publicitate

România TV şi Antena 3 se feresc de estimări. România TV nu afişează nicio cifră, ca şi în celelalte zile. Pe perioada monitorizării Paginademedia.ro, niciunul dintre posturi nu a afişat pe burtieră numărul protestatarilor din Bucureşti şi nici din ţară.

„După violenţele ultraşilor, oamenii paşnici revin în stradă”, anunţă Antena 3. Cel mai probabil este vorba despre violenţele de miercuri seara. „Tensiune maximă în centrul Capitalei”, mai anunţă acelaşi post de ştiri.

Tot Antena 3: „Protestele vor continua timp de 10 zile”.

La România TV, mesajele sunt în acelaşi stil tabloid: „Situaţie explozivă”, „Cine este în spatele violenţelor” (nu e clar dacă este vorba despre violenţele de miercuri seara sau de evenimente din această seară).

GALERIE FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dygi Becaly Dygi Becaly
    Cred ca se refera la situatia lor, ca statie tv. Cu un patron fugar, si cu un picior in puscarie, cu salarii taiate si intarziate. Chiar este o ¨ Situatie exploziva¨la ei in ograda. Acum ce sa faca si ei?........joaca ultima lor carte, si spera sa le iasa......

Trimite un comentariu

sus