Skip to main content

Costin Ștucan, emisiune zilnică pe Gsp.ro

 
Costin Ștucan, emisiune zilnică pe Gsp.ro
Costin Stucan

Site-ul GSP.ro intră pe zona de video cu o emisiune zilnică. Jurnalistul Costin Ștucan, care s-a alăturat publicației toamna trecută, va prezenta GSP Live, o emisiune difuzată, în fiecare dimineață de luni până vineri, de la ora 10 și-un minut. Prima ediție va fi vineri, 10 februarie, de la 10.01.

Publicitate

Ștucan va prezenta emisiunea GSP Live dintr-un studio amenajat chiar în redacția Gazetei Sporturilor.

Jurnalist cu peste 20 de ani experiență în media, Ștucan și-a început cariera la Sportul Românesc și a continuat apoi la ProSport și GSP. Ulterior, el a făcut pasul spre televiziune, lucrând la Realitatea, Dolce Sport și Sport.ro, iar în toamna lui 2016 s-a întors la GSP pentru a se alătura echipei de investigații a Gazetei și a produce emisiunea zilnică de pe site.

Cătălin Țepelin, șeful dezvoltării digitale de la Gazeta Sporturilor și coordonatorul proiectului GSP Live:

„Mereu încercăm să oferim cititorilor GSP și partenerilor noștri din advertising conținut cât mai bun și mai diversificat. Acum testăm zona de video content printr-o producție atipică. Emisiunea va fi scurtă și alertă, cu subiecte abordate într-o manieră mai relaxată, orientată spre publicul digital.”

Un alt proiect al GSP.ro este secțiunea Premium, inaugurată recent. „Premium.GSP.ro este practic o vitrină a produselor jurnalistice de top ale Gazetei – reportaje, investigații, interviuri, povești. Adică 100% conținut de calitate, livrat într-un mediu elegant: design curat și spectaculos, responsive, cu elemente de parallax scrolling. Fără pop-up-uri, fără overlayere, fără cross-uri tabloide. Plus expunere premium pentru un singur partener de publicitate”, a mai spus Cătălin Țepelin.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu