Skip to main content

IOHANNIS, în Parlament și pe cinci posturi. Cum s-a văzut

 
IOHANNIS, în Parlament și pe cinci posturi. Cum s-a văzut

BURTIERĂ LA MINUT. Mesajul președintelui către Parlament a fost transmis pe toate televiziunile de știri. Cum s-a văzut?

Toate televiziunile de știri au transmis momentul. La toate au rulat citate din discursul președintelui, cu mențiunea că parlamentarii PSD au părăsit sala.

Pe lângă citate, România TV mai pune burtiere precum "Parlamentari: Jos mâinile de pe votul poporului" și "Parlamentar către Iohannis: Ai rupt România în două". Imediat după discurs, la România TV intră în direct Șerban Nicolae, senator PSD, care precizează că președintele Iohannis este cel vinovat pentru criză și că a fost un "incitator". În studio este Răzvan Theodorescu, vorbind de un "discurs inutil, care dezbină, cu accente de tip Cațavencu".  Moderatorul întreabă: "credeți că mai incită la ieșiri în stradă".

GALERIE FOTO.

Publicitate

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Președintele a fost concis, la obiect. Lipsa de educație a PSDiștilor i-a făcut să iasă din sală , la semnalul lui Dragnea. Obsesie? Si eu am o obsesie privitor la A3 și RTV! De aceea nu mă uit la ei de când Hoțul cel Penal a luat doar 10 ani de inchisoare. Eu i-aș fi dat 100 de ani la OCNĂ!! Acțiune Pauliană pentru recuperarea hoției, a celei descoperite!! Vreau o țară pentru toți, nu o țară pentru hoți! Clar?
  • 1. PdM are o noua obsesie, Romania TV, la scurt timp dupa ce s-a vindecat de precedenta obsesie, Antena 3.

    2. Altceva in afara de politica nu mai exista la TV si pe PdM? Devine repetitiva treaba.
  • N-a fost doar pe 5 posturi. S-a mai difuzat și pe un al șaselea post, e drept, mai mic, mai puțin important, practic necunoscut... TVR 1, nu știu dacă ați auzit de el.

Trimite un comentariu