Skip to main content

Ionela Năstase a plecat de la România TV. Și-a deschis o firmă de PR

 
Ionela Năstase a plecat de la România TV. Și-a deschis o firmă de PR

Jurnalista Ionela Năstase a plecat de la România TV, după cinci ani în care a fost realizatoare. Ultima emisiune pe care a prezentat-o a fost cea din 20 ianuarie.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, după 20 ianuarie, Ionela Năstase a ales să plece în concediu, după care nu a mai revenit la postul controlat de Sebastian Ghiță.

"Am devenit propriul meu șef într-o firmă de comunicare și PR", a scris Ionela Năstase într-o postare pe blog, prin care își anunță plecarea. Firma Ionelei Năstase se numește Admirabil PR.

Contactată de Paginademedia.ro, Ionela Năstase nu a detaliat motivele deciziei de a pleca de la România TV. "Ceea ce aveam de spus am scris pe blog", a menționat ea.

Ionela Năstase are o experiență de peste 20 de ani de presă. A lucrat la Jurnalul Național, apoi la Antena 1 (până în 2008) și la Realitatea TV. S-a întors în grupul Intact în 2010 (după cum Paginademedia.ro a scris aici), la Antena 3. Doi ani mai târziu, a trecut la România TV.

Este a doua plecare de la România TV din ultimele luni. La mijlocul lunii decembrie, Paula Rusu a decis să plece de la postul TV "pentru niște fapte bune pe care intenționez să le fac. Am niște proiecte legate de sănătate și de combaterea tuberculozei pe care le vreau să le duc la capăt".

De notat că în timpul emisiunii Paulei Rusu s-a redifuzat și intoxicarea cu Anonymous (că Soroș ar fi fost în spatele tragediei de la Colectiv), subiect recent penalizat de CNA.

Postarea Ionelei Năstase de pe blogul personal:

"Scriu aceste rânduri pentru că le sunt, cumva, datoare acelor oameni care mi-au ținut companie, seară de seară, în fața televizorului și, de ceva vreme deja, mă întreabă de ce nu mai apar.

La începutul anului, am luat o pauză de reflecție. După cinci ani la acest post, am simțit, mai mult decât oricând, că e momentul pentru o reconfigurare de traseu pentru mine. Închei, așadar, acest capitol din viața mea. Au fost cinci ani cu bune și rele, perioadă în care mi-am făcut noi prieteni, am cunoscut mai bine lumea politică, am legat relații amicale cu oameni de calitate și am descoperit noi oportunități.

Un proiect important, de suflet, mă așteaptă acum. Sper să-l duc la bun sfârșit.

În plus, am devenit propriul meu șef într-o firmă de comunicare și PR. Aviz, amatorilor!"

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Stiu ca nu realizatorii fac politica editoriala a posturilor TV, dar cred ca Ionela Nastase merita sa evolueze in alt mediu. Felicitari pentru curajul pe care l-a avut de a pleca din acel loc. Sunt convins că se va descurca indiferent oriunde se va duce. Peste tot e nevoie de oameni profesionisti. Ii doresc mult succes!

Trimite un comentariu