Skip to main content

John McAfee, creatorul antivirusului McAfee, interviu pentru TVR

 
foto: BBC.com
foto: BBC.com

Televiziunea Română realizat un interviu cu John McAfee, creatorul programului antivirus cu acelaşi nume şi unul dintre pionierii securităţii cibernetice.

Publicitate

Interviul, realizat de jurnalistul TVR Mihai Melinescu, va fi difuzat duminică, 26 februarie, de la ora 14.30, în emisiunea “Ultima ediţie” de la TVR 1.

În ediţia de duminică, prezentată de Claudiu Lucaci, vor fi invitaţi Cătălin Pătraşcu, expert în securitate cibernetică şi şeful serviciului Securitate Informatică şi Monitorizare de la Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), şi Cătălin Dumitrescu, expert în managementul riscurilor pentru infrastructuri critice. Cei trei vor discuta despre siguranţa informatică şi cum ne putem proteja de hackeri.

John McAfee este John creatorul programului antivirus McAfee, apărut pe piaţă încă dinainte de apariţia Internetului, în 1987.

Acesta este prezent în România ca invitat la o întâlnire cu lideri mondiali în domeniul digitalizării şi transformării birocraţiei în forme de descentralizare prin intermediul tehnologiilor digitale.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maia Maia
    Bravo!
  • johhny bravo johhny bravo
    Fantastic. Really.

Trimite un comentariu

sus