Skip to main content

Mai mulţi jurnalişti de la România TV, audiaţi după ce postul a difuzat înregistrările cu Sebastian Ghiţă

 
Mai mulţi jurnalişti de la România TV, audiaţi după ce postul a difuzat înregistrările cu Sebastian Ghiţă

Jurnalişti ai România TV sunt audiaţi vineri, în calitate de martor în dosarul în care Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie face cercetări pentru abuz în serviciu privind înregistrările lui Sebastian Ghiţă, difuzate după dispariţia fostului deputat, la postul de televiziune pe care acesta îl controlează, anunţă România TV.

Publicitate

Victor Ciutacu, Lili Ruse şi Andreea Creţulescu se numără printre realizatorii TV, chemaţi la Parchet. la postul de ştiri se vorbeşte de zeci de oameni. Cătălin Tolontan, care a intrat în direct la România TV spune c ar fi vorba de 30 de persoane.

Victor Ciutacu a declarat la ieşirea de la audierile Parchetului General că nu are decât cuvinte de apreciere atat la adresa procurorului, cat si la adresa ofiţerilor judiciaristi care s-au comportat impecabil, care au explicat oamenilor despre ce e vorba si cred ca chestia asta ar fi de invatat pentru multi din unitatile de parchet din Romania.

„E vorba despre inregistrarile difuzate de România TV pe post cu Băsescu in care domnia sa explica modul in care l-ar fi executat pe Voiculescu cu ajutorul doamnei judecator Camelia Bogdan dupa ce in prealabil doamna Kovesi si domnul Coldea au planuit arestarea domnului Mustata din completul de judecată.”, a spus Victor Ciutacu

Jurnalista România TV Lili Ruse a declarat la sosirea în faţa anchetatorilor că este citată in calitate de martor pentru audieri într-un dosar privind infractiunea de abuz în serviciu.

„În mod evident pentru mine e o tentativă de intimidare şi de a incerca sa se oprească acele înregsitrari daca ele sunt si vor mai apărea".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doar eu doar eu
    ***
  • Mm Mm
    Nu mai cenzurati, e chiar frumos cand oamenii arunca cu laturi in loc de critica la adresa unora care folosesc laturi. Asa e tara asta, dar ne dam educati si elevati fata de ceilalti, dar altfel pe net injuram ca la usa cortului.
  • ilona ilona
    Nu sânt jurnaliști ,sânt slugile manipulării ordinare ,a minciunii și a propagandei deșănțate ***sânt *** a unui popor ,libertatea de exprimare este confundată cu libertinajul de bordel ,cu care sânt mai confortabili !Moderarea mesajelor transmise încalcă elementarul bun simț ,dar n-ai cum să ceri !
  • radu radu
    auu da ce figuri au acesti moderatori !ha ha
  • doar eu doar eu
    ***
  • ghitadna ghitadna
    ***
  • Ion Ion
    #***.ve

Trimite un comentariu

sus