Skip to main content

Mai mulți jurnaliști de la România TV, audiați după ce postul a difuzat înregistrările cu Sebastian Ghiță

 
Mai mulți jurnaliști de la România TV, audiați după ce postul a difuzat înregistrările cu Sebastian Ghiță

Jurnalişti ai România TV sunt audiaţi vineri, în calitate de martor în dosarul în care Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie face cercetări pentru abuz în serviciu privind înregistrările lui Sebastian Ghiţă, difuzate după dispariţia fostului deputat, la postul de televiziune pe care acesta îl controlează, anunță România TV.

Victor Ciutacu, Lili Ruse și Andreea Crețulescu se numără printre realizatorii TV, chemați la Parchet. la postul de știri se vorbește de zeci de oameni. Cătălin Tolontan, care a intrat în direct la România TV spune c ar fi vorba de 30 de persoane. 

Publicitate

Victor Ciutacu a declarat la ieşirea de la audierile Parchetului General că nu are decât cuvinte de apreciere atat la adresa procurorului, cat si la adresa ofiţerilor judiciaristi care s-au comportat impecabil, care au explicat oamenilor despre ce e vorba si cred ca chestia asta ar fi de invatat pentru multi din unitatile de parchet din Romania.

„E vorba despre inregistrarile difuzate de România TV pe post cu Băsescu in care domnia sa explica modul in care l-ar fi executat pe Voiculescu cu ajutorul doamnei judecator Camelia Bogdan dupa ce in prealabil doamna Kovesi si domnul Coldea au planuit arestarea domnului Mustata din completul de judecată.”, a spus Victor Ciutacu

Jurnalista România TV Lili Ruse a declarat la sosirea în faţa anchetatorilor că este citată in calitate de martor pentru audieri într-un dosar privind infractiunea de abuz în serviciu.

„În mod evident pentru mine e o tentativă de intimidare şi de a incerca sa se oprească acele înregsitrari daca ele sunt si vor mai apărea".

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu