Skip to main content

Actorul Marius Manole, în noul show de dans al Pro TV, prezentat de Cabral și Mihaela Rădulescu

 
Actorul Marius Manole, în noul show de dans al Pro TV, prezentat de Cabral și Mihaela Rădulescu

Pro TV anunță primul din cei 12 concurenți care vor intra în competiuția Dancing with the stars, format achiziționat recent de postul TV. Este vorba despre actorul Marius Manole, care este și realizator la matinalul Smart FM, alături de Marius Tucă.  

„Am emoții și asta e bine. Înseamnă că sunt viu”, a declarat Marius Manole.

Publicitate

Actorul a absolvit Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iași, a urmat cursurile Secției de Coregrafie de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București și a participat la diverse stagii de pregătire atât în România, cât și în străinătate. A jucat în zeci de spectacole de teatru, dar și în diverse scurtmetraje și lungmetraje în țară și la nivel internațional.

Pro TV a achiziționat recent formatul Dancing with the stars, ce va fi prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka, în această primăvară. Amintim că formatul a fost, timp de un sezon, și la Antena 1, produs de Mona Segall (cea care a produs și formatul Dansez pentru tine la Pro TV), însă cu rezultate slabe în audiențe. 

Show-ul este o competiție de dans între 12 perechi formate din dansatori profesioniști și celebrități. Cuplurile se întrec live în fiecare ediție a show-ului și prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiție.
 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu