Skip to main content

Actorul Marius Manole, în noul show de dans al Pro TV, prezentat de Cabral şi Mihaela Rădulescu

 
Actorul Marius Manole, în noul show de dans al Pro TV, prezentat de Cabral şi Mihaela Rădulescu

Pro TV anunţă primul din cei 12 concurenţi care vor intra în competiuţia Dancing with the stars, format achiziţionat recent de postul TV. Este vorba despre actorul Marius Manole, care este şi realizator la matinalul Smart FM, alături de Marius Tucă.

Publicitate

„Am emoţii şi asta e bine. Înseamnă că sunt viu”, a declarat Marius Manole.

Actorul a absolvit Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iaşi, a urmat cursurile Secţiei de Coregrafie de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din Bucureşti şi a participat la diverse stagii de pregătire atât în România, cât şi în străinătate. A jucat în zeci de spectacole de teatru, dar şi în diverse scurtmetraje şi lungmetraje în ţară şi la nivel internaţional.

Pro TV a achiziţionat recent formatul Dancing with the stars, ce va fi prezentat de Mihaela Rădulescu şi Cabral Ibacka, în această primăvară. Amintim că formatul a fost, timp de un sezon, şi la Antena 1, produs de Mona Segall (cea care a produs şi formatul Dansez pentru tine la Pro TV), însă cu rezultate slabe în audienţe.

Show-ul este o competiţie de dans între 12 perechi formate din dansatori profesionişti şi celebrităţi. Cuplurile se întrec live în fiecare ediţie a show-ului şi prezintă, de fiecare dată, noi stiluri de dans, până ce sunt eliminate din competiţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Allex Allex
    Mile, niciodata nu am blamat Antena Group! Ce nu este asa ?
  • mile mile
    alex , daca mergea la antena spuneai de rau despre el , nu-i asa
  • AndreasM AndreasM
    Show l va fi difuzat lunea ! Probabil undeva in martie!
  • Allex Allex
    Buna alegere ! Avem nevoie pe tv de exemple de oameni credibili care au realizat ceva in viata, nu de ***! S-ar fi putut merge pe alta gazda in locul Mihaelei Radulescu!
  • toteu toteu
    Ce bine ca stiu ca sa nu ma uit! Cabral si Raduleasca? Hai ***!

Trimite un comentariu

sus