Skip to main content

Mireasă pentru fiul meu iese din grila Antenei 1. Postul pregăteşte un show la bătaie cu Vorbeşte lumea. Un fost câştigător X-Factor prezintă.

 
Mireasă pentru fiul meu iese din grila Antenei 1. Postul pregăteşte un show la bătaie cu Vorbeşte lumea. Un fost câştigător X-Factor prezintă.

Ea e Diana, colega mea. Antena 1 pregăteşte o emisiune de prânz, care va concura, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cu programul Vorbeşte lumea, de pe Pro TV. Potrivit aceloraşi surse, formatul de pe Antena 1 a asemănător cu show-ul Vorbeşte lumea, de pe Pro TV. Mireasă pentru fiul meu va fi scoasă din grilă.

Publicitate

Programul de pe Antena 1 va avea un cuplu de prezentatori. Este vorba de Diana Munteanu şi de Florin Ristei.

Viitoarea emisiune va fi programată de Antena 1 în intervalul orar 11.00-13.00, acolo unde era ediţia de dimineaţă a show-ului Mireasă pentru fiul meu. Pe intervalul de amiază al reality show-ului Mireasă pentru fiul meu va fi, de asemenea, o nouă emisiune: 2k1, cu Mirela Boureanu Vaida.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, emisiunea Mireasă pentru fiul meu iese din grila postului Antena 1.

Cine sunt cei doi prezentatori:

Diana Munteanu este cunoscută publicului pentru emisiunile Ham Talent (unde a fost în juriu), Bravo România (unde a prezentat cu Liviu Vîrciu) şi Bingo Uniplay (prezentat cu Horia Brenciu, până ca la prezentarea emisiunii să vină Romică Ţociu şi Cornel Palade). Este imaginea saltelelor Dormeo.

Florin Ristei este câştigător al unuia din sezoanele trecute ale emisiunii X-Factor. La începutul anilor 2000, cânta, cu trupa Amicii, melodia "Ea este Dana."

Ea este Dana:

Vescan feat. Ristei:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doar eu doar eu
    Cand e schimbarea?Sau cand sunt schimbarile(asta daca amândouă incep deodata)?
  • mile mile
    dupa capatos se schimba grila si in day time , este bine ca se merge pe calitate , dar nu cred ca publicul de la acea ora vrea asa ceva , ar fi bine sa ramana asa , mai acces direct sa se termine si chiar vor avea program bun toata ziua , fara emisiuni lacrimogene de milogeala ca pro tv
  • Alin Alin
    Mireasa pt fiul meu este in moarte cerebrala... Voi nu vedeti ca nu se mai inscrie nimeni? Nu este vina Paulei. De ce credeti ca au bagat concurenti vechi? I-au sunat ei si le-a promis ca nu mai platesc clauza.
  • Iuli Iuli
    @aln, Mireasa nu mai batea nimic inca din iulie 2016. De la plecarea Mirelei audientele au scazut din cauza Paulei, iar daca tot zici ca e spontana amuzanta si altele, afla ca nu e asa. La emisiune nu are nimic amuzant, nu se prinde de vorbele concurentilor si nu e obisnuita sa prezinte emisiuni fara ca e sa fie coprezentator
  • aln aln
    Ce mutare proasta! Show/ul cu mirese avea publicul ei dedicat,nimeni nu-l clatina.Verificati audientele, prostia asta de emisiune batea tot.Poate doreau insa o improspatare dar sa te bazezi pe oameni care nu au mai facut show live este o miscare imprudenta ca sa nu zic o mare greseala. De 2K1 nu stiu ce sa zic mi se pare o idee tare prafuita, nu-i dau mai mult de 1-2 saptamani pana cand isi va da duhul. Cabral si emisiunea lui au ridicat mult stacheta .
    Daca tot nu va mai fi Mireasa ar putea sa o coopteze si pe Paula Chirila care are experienta in emisiune de acest gen,a facut atatia ani un show similar la Kanal D ,este fresh si spontana, amuzanta si foarte potrivita.
  • Radiana Radiana
    Nu vad nicio sansa pe acele tronsoane orare,au competitori puternici si cu vechime. Nicio sansa pentru emisiunea cu Diana si Ristei care nu au experienta directului si nici pentru 2k1( un nume mai prost ca asta nu am mai auzit de mult,zici ca e rubrica de sport). Parca era o trupa de muzica pe vremuri care se chema K1. Nimic original pana aici. Iar Mirela Boureanu pare din alt film,de unde au scos-o si pe asta,parca prezenta muzica populara.
  • jeny jeny
    Deci vom vedea mpfm 6,contlnuitatea pana la august pdm ant.stars?Eu o sa urmarerc oriunde se va muta..cum a fct.d 10 ani.
    Pacat s se termine o asa emisiune..
    sa se schimbe numai producatorii si ar fi din nou ce.a fost
    In emis.cu Diana..nu prea cred..
  • jeny jeny
    Deci vom vedea mpfm 6,contlnuitatea pana la august pdm ant.stars?Eu o sa urmarerc oriunde se va muta..cum a fct.d 10 ani.
    Pacat s se termine o asa emisiune..
    sa se schimbe numai producatorii si ar fi din nou ce.a fost
    In emis.cu Diana..nu prea cred..
  • Alex Alex
    Neinspirate numele. 2k1 s-ar putea sa aiba succes pe acel interval orar. Ristei si colega lui n-au sanse in fata la "Vorbeste lumea". Probabil in toamna, se va reveni la Mireasa pentru fiul meu.
  • Iuli Iuli
    Emisiunea se muta pe HappyChannel din 18 martie. Televiziunea are in prima parte a zilei doar reluari din prime-time, asa vor urca audienta

    @dial, numele este unul OK: "2K1" (doi ca unu) si este despre cupluri. Cuplurile raspund la intrebari despre relatia lor
  • ALX ALX
    Foarte proasta aceasta mutare! Mai bine lasau Mpfm ! Nu cred ca vor face mare audienta .
  • an an
    sper sa nu fie toata ziua - buna ziua Mireasa P.F.M. pe Antena Stars... nu are deloc treaba cu mondenul sau altceva... e un reality-show penibil... cand au facut Stars au zis ca se vor apropia de televiziuni precum E! din strainatate... dar se duc spre si mai jos, pe zi ce trece... (erau mai bune emisiuni de tip Star News, Rai Da Buni etc. decat porcaria de MPFM cu 300 de editii pe zi)
  • dial dial
    Nu pot sa ma decid care nume e mai prost: 2k1 sau Ea e Diana, colega mea.
  • Allex Allex
    Succes! E bine ca au scos tampenia aia cu miresele!

Trimite un comentariu

sus