Skip to main content

Monitorizările TV pe primele proteste și burtiera manipulatoare de la România TV, mâine la CNA. Câte sesizări a primit forul audiovizual

 
Monitorizările TV pe primele proteste și burtiera manipulatoare de la România TV, mâine la CNA. Câte sesizări a primit forul audiovizual

Protestele din 22 ianuarie și burtiera manipulatoare de la România TV, printre subiectele de pe ordinea de zi a ședinței de joi, 2 februarie.

Publicitate

Peste 1.500 de sesizări a primit CNA pentru cele două cazuri ar putea fi discutate chiar mâine de membrii forului audiovizual. 

Concret, CNA are pe ordinea de zi a ședinței publice din 2 februarie, pe lângă subiecte reportate, și cazul burtierei de la România TV, semnalat de Paginademedia.ro în urmă cu două săptămâni, chiar din ziua în care Klaus Iohannis a participat la ședința de guvern, pe subiectul „celor doi elefanți”: ordonanța grațierii și amnistiei. 

Este vorba în principal despre mesajul „Iohannis cere de la Guvern lege pentru amnistie și grațiere”, semnalat de Paginademedia.ro, dar și despre alte titluri de pe burtieră, pe același subiect. Forul a primit un număr record de reclamații pe acest caz: peste 900. 

Tot mâine, dacă va fi timp, ar putea fi discutată și reflectarea protestelor de duminică, 22 ianuarie, în cazul cărora CNA a aprimit 690 de reclamații entru patru televiziuni de știri: Antena 3, B1 TV, Realitatea TV și România TV. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu